DIY Sälekaihdin twist

Kuten olen aikaisemmin jo monta kertaa todennut ”varastetut” ideat ovat ehkä niitä parhaimpia. Tämänkään idean keksimisestä et voi minua kiittää mutta sen jakamisesta kylläkin. Ja niin, varastaa saa tottakai. Pinterest taulujani seuraavat tietävät, että Wooden beads -tauluni päivittyy varsin ahkerasti. Inspiraation etsintäreissulta tarttui mukaan tämäkin idea. Värikkäitä erimuotoisia helmiä oli pujoteltu sälekaihtimen nauhoihin. Vaikka värien ja muotojen kirjo ei mua sytyttänytkään, jokin ideassa kuitenkin kolahti.

Meillä verhojen määrää on karsittu rankalla kädellä ja vähäverhoisuus/verhottomuus on ehdottomasti meidän juttu. Mutta  sälekaihtimista emme kuitenkaan ole luopuneet, emmekä luultavasti aiokaan luopua. Sanomattakin on selvää, että perussälekaihtimet nailonnaruineen ja läpinäkyvine säädintikkuineen ovat varsin tylsät. Varsinkin silloin, kun ne toimittavat verhon virkaa ihan yksinään.

Mukavaa uutta twistiä sälekaihtimiin loihdin tällä yksinkertaisella idealla, jota varten  hankin 25 mm:siä puuhelmiä joissa reiän läpimitta on 3 mm. Pujottelin käsittelemättömiä, valkoisia ja mustia helmiä eteisen lisäksi makkarin ikkunan sälekaihtimiin ja terassinoven kaihtimeen olohuoneessa. Minimiehen huoneen kaihtimiin pujottelin mustia, valkoisia ja keltaisia helmiä.

 

DSC_0257%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ikkunat ovat edelleen yksinkertaisen pelkistetyt mutta katseenvangitisijana toimii aina niin ihanat puuhelmet.

 

DSC_0252%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0255%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0274%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ihanaa ja rauhallista viikon viimeistä arkipäivää <3.

 

P.S.Rauharentola goes insta -projekti on vielä vaiheessa mutta koska tykkääjämäärä Facebookissa pysyttelee tonnin paremmalla puolella niin kyllä mun täytyy lupaukseni pitää. Nähdään siellä pian.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *