Living 24/7 in Rauharentola

Kiitos teille kaikille, jotka Living 24/7 arvonnan yhteydessä jaoitte omasta mielestänne mieleenpainuvimman postauksen, idean tai ihan minkä vaan mietteen Rauharentolan 3-vuotisen taipaleen varrelta. Summa summarum. Monen mieleen on jäänyt jokin askartelu-/diyidiksistä ja erityisesti mainittiin moneen kertaan lumipallot, jotka olIvatkin melkoisen nappi askarteluvalinta ainakin tänä talvena täällä etelässä, jossa lunta ei näy eikä kuulu.

Mitä muuta  tänään synttäreitään viettävä Rauharentola teidän mielestänne sitten on (kurkkaa täältä kuinka kaikki alkoi): Mielenkiintoista tarinankerrontaa, tyylikkäitä toteutuksia, mukavia arvontoja, sopivassa suhteessa painavaa asiaa ja kevyttä hömppää. Innostavia ideoita, kuvia ja addiktioiden alkulähteitä. Elämää 24/7 ja välillä muutama lisätuntikin. Mä koen onnistuneeni ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa vuosijuhlaa.

Kiitos ja kippis <3.

161.jpg

Ja sitten vielä siihen Living 24/7 arvonnan voittajaan. Arpaonni suosi tällä kertaa Emmiä seuraavalla kommentilla

Emmi kirjoitti 07.12.2015 klo 20:50

Onnea Emmi!
35 eur:n arvoinen lahjakortti on sinun. Laitahan yhteystietosi tulemaan sähköpostitse mahdollisimman pian.
Tämän arvonnan mahdollisti Living 24/7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *