No se uusi sohva

Uuden huonekalun tuoksu, ah niin ihana. Löytyykö ruudun takaa muita, jotka pitää uusien huonekalujen tuoksusta niiin paljon, että jos sitä myytäisiin huonetuoksuna niin ostaisit sitä pullotolkulla? Eilen uusi sohva muutti meidän olohuoneeseen. Perussohva -linjalla pysytään edelleen ja odotellaan, että lapset kasvavat ja hankitaan sitten se unelmien sohva. Matkalla sinne voimme kuitenkin nyt pysähtyä levähtämään Kivik sohvalle ja nostaa jalat samaisen sarjan rahille. Arvoimme pitkään kahden eri sävyn välillä ja päädyimme tähän Isunda harmaaseen. Rauhallisissa ja pehmeissä sävyissä pysytään siis edelleen ja rakkaus harmaaseen senkun syvenee.

 

DSC_0381%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Sohva ilman divaaniosaa tuntuu ilmavalta ja ihanan raikkaalta. Sohvan pinta on rosoisen elävä ja se lisää omalta osaltaan raikasta fiilistä. Hieman edellistä sohvaa korkeampi Kivik istuu Combin alle hyvin ja muotoilunsa vuoksi ottaa hyvin paikkansa avarassa ja korkeassa tilassa. Sohva sijoitettiin hiukan irti seinästä, jolloin koko sisustus näyttää ehkä hiukan viimeistellymmältä.

 

DSC_0364%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0373%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0366%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0359%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä mieltä olet, hitti vai huti?

 

P.S. Vinkkejä ihanasti tähän sohvaan sopivista koristetyynynpäällisistä otetaan vastaan.

8 kommenttia “No se uusi sohva

    1. Sopisiko esimerkiksi konjakinväriset nahkaiset (tai keino-) tyynyt, kun tuossa on tuo upea kaappikin?

    2. Hmm, en ole koskaan ajatellutkaan, että voisin nostaa tuon kaapin sävyä enemmänkin esille, mutta nyt kun sen sanoit niin todella miksipä ei. Yksi konjakin värinen tyyny voisi esimerkiksi tehdä kivan twistin.

  1. No hitti, koska tuo kivik isunda harmaana on tällä hetkellä mun unelma sohva, nyt mulla vain yhdenistuttava osa nojatuolina, ja sohvana miehen ruskea jättiläisdivaani josta se ei tahdo luopua.. Miellyttäisi se toki minuakin enemmän jos olisi harmaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *