Arvonnan voittaja & kolme yötä jouluun

Ulkona sää on lohduton, vettä sataa ja lämpömittarikin kohoaa +10 asteeseen. Jouluista fiilistä pitää siis hakemalla hakea kaikesta muusta. Kynttilät ja kuusentuoksu kertovat kuitenkin siitä, että joulu on tulossa. Ihan kohta. Lasten jännitys yltää ihan uusiin sfääreihin ja on käsin kosketeltavissa. Odotus, kuinka tuskallista se voi välillä ollakaan.

Siksi en aiokaan pitää sinua enää enempää jännityksessä vaan kerron kuka voittikaan 50 eur:n lahjakortin Kärkkäinen.com verkkokauppaan. Ripaus jouluntaikaa arvontakoneeseen ja hupsis voittaja on AnneH.

AnneH. kirjoitti 14.12.2015 klo 09:12

Kolmella arvalla mukana! Uusia pyyhkeitä tarvittaisiin, joten lahjakortti menisi varmaan niiden hankintaan.”

 

pyyhkeet.jpg

Kollaasin kuvat:www.karkkainen.com

 

Onnea ja kasa lämmintä joulumieltä.
Laitahan yhteystietosi minulle sähköpostilla, niin lahjakortti postitetaan sinulle tuota pikaa.

 

Yhteistyössä:Kärkkäinen

4 kommenttia “Arvonnan voittaja & kolme yötä jouluun

  1. Oi miten mahtavaa!! Juuri olin viikko sitten ostamaisillani joululahjaksi – itselleni – paljon kaivattuja uusia pyyhkeitä, mutta sittenpä jostain syystä jäikin ostamatta. No alitajuntahan se tätä voittoa ennakoi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *