Vielä ehtii: Parhaimmat sisustusalet

Tiedättekö, että vaikka tämä tammikuu onkin sisustajalle kulta-aikaa, kun puhutaan alennusmyynneistä en ole itse juurikaan tehnyt minkäänlaisia alehankintoja. Tiedän kuitenkin, että siellä ruudun toisella puolella on ahkeria verkkoshoppailijoita ja siksi päätinkin koota vielä muutaman viimehetken vinkin hyvistä verkkokauppojen sisustusaleista.

Skandinavian design center tyhjentää varastoaan jouluisten sisustustuotteiden osalta hyvin alehinnoin. Sen lisäksi ainakin Block-valaisin myydään melkoisen edullisesti.

Finnish Design Shopin aleosastolta löytyy taasen  ainakin himoitsemani  Hayn About A Chair tuoli, AAC22, (valkoinen – tammi) ja Secton valaisimia.

Iittalan alesta nostan esille ehdottomasti ajattomat ja tyylikkäät Vakka laatikot. Niiden lisäksi alennettuun hintaan saa nyt Fiskarsin keittiövälineitä ja mm. Kartio laseja.

Stockmannin aletarjonta on tuttuun tapaan varsin laaja. Alennettuun hintaan saa mm. vuodevaatteita, valaisimia, sisustusesineitä ja paljon muuta.

 

alennusmyynnit.jpg

 

Vinkkaa ihmeessä, jos sinullakin on jokin hyvä alevinkki takataskussasi. Tai kerro millaisia alehankintoja sinä olet tehnyt.

 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

 

 

 

2 kommenttia “Vielä ehtii: Parhaimmat sisustusalet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *