What a feeling – se tunne

Messut on nyt messuiltu ja vaikka messurutistus olikin yllättävän rankka on päällimmäisenä kuitenkin hyvänolon tunne päästä varpaisiin. Messupäivien parasta antia oli ehdottomasti uudet ihanat tuttavuudet, innovatiiviset ideat ja lämminhenkiset jopa hiukan syvällisetkin keskustelut. Koska me emme myyneet mitään oli messuvieraiden kanssa jutustelu niin keveää ja luonnollista. Ja oikeastaan nautin joka hetkestä myös vetämästäni workshopista, jota ennakkoon jännitin suuresti.

 

DSC_0011.jpg

 

Vaikka ensimmäisen messupäivän jälkeen ajattelinkin, että puutarhasisustamisessa more is more ja meillä hiukan askeettisemman tyylin omaavilla ei siinä olekaan mitään jakoa oli ilo huomata, että myös selkeä, yksinkertainen ja niukka puutarhasisustamisen tyyli uppoaa yleisöön. Ei ehkä vielä kovin vakuuttavalla volyymilla mutta pienesti kuitenkin. Ja täältä me tullaan, uskokaa tai älkää.

 

DSC_0006.jpg

 

DSC_0001.jpg

 

Niille, jotka eivät messuilla vierailleet kerrottakoon, että kasvihuoneessani oli esillä diy sisusteiden lisäksi pieniä niin ikään diy idealla valmistettuja somisteita. Ehdottomaksi hitiksi taisi nousta puupyykkipojista ja kierrätyslasiastiasta valmistettu yrttiruukku. Sen lisäksi esillä oli kierrätysmateriaalista valmistettu kastelukannu ja putkihelmistä tehtyjä lasinsuojia. Palaan vielä jokaiseen diy ideaan ohjeineen tässä lähipäivien aikana. Mutta vielä sitä ennen muutama fiilistelykuva messukasvihuoneestani ja Puutarhauni yleiskoristelualueesta, joka muuten jatkaa elämäänsä vielä tämän viikon Lapsimessujen ajan.

 

DSC_0016.jpg

 

DSC_0024.jpg

 

DSC_0022%202.jpg

 

DSC_0010.jpg

 

DSC_0028.jpg

 

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa ja iso kiitos kaikille mukana olleille.

Kertokaahan te millä diy idean ohjeilla aloitetaan?

 

Yhteistyössä: Messukeskus, Rautajokela & Jysk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *