Musta seinä mutta millainen matto?

Mattamustaa maalia yläkerran aulan päätyseinään, siinä viime viikonlopun missio. Pienellä vaivalla suurehko muutos. Vaikka tila onkin pieni musta ei tee siitä yhtään ahtaammanoloista. Alhaalta katsottuna pitkällä ja kapealla valkoisella käytävällä on nyt selkeä päätepiste. Eikä se ole vain äärettömyyksiin jatkuva väritön tunneli. Vaikka rakastankin kotimme jokaista neliösenttiä niin kamera kädessä iskee usein epätoivo, kuvaaminen on varsin haasteellista. Toivottavasti saat kuitenkin näistä seuraavista kuvista jonkinlaisen käsityksen.

 

DSC_0573%20%282%29.jpg

 

DSC_0572%20%282%29.jpg

 

DSC_0580%20%282%29.jpg

 

Mustan seinän rinnalle tuomaan syvyttä joko suurehko seinäkello wc:n oven yläpuolelle tai roikkuva valaisin plafondin sijaan. Päädyimme valaisimeen. Ja vaikka päässäni onkin edelleen visio Ikean Krusning valaisimesta, se joka muistuttaa kasaa rutattuja nenäliinoja, tiedättehän niin ensi hätään kattovalaisin syntyi työmaavalaisimesta. Eikä paha ole sekään.

 

DSC_0583%20%282%29.jpg
 

 

Mitä mieltä olet meidän uudesta mustasta seinästä?

Mutta siiten siihen kohtaan, jossa tarvitsen hiukan apua. Nimittäin aulaan tarvitaan ehdottomasti uusi matto mutta millainen tähän tilaan sopisi? Kooltaan se saisi olla maksimissaan 70×140 ja mielellään sellainen, että wc:n oven avaaminen onnistuu helposti. Paksut ja muhkeat ovat siis auttamattomasti ulkona tästä kisasta.

Aulasta aukeaa kolme ovea kaksi molemmilta sivuilta ja yksi keskeltä. Näistä kolmesta ovesta ainoastaan tuo keskimmäinen avautuu aulaan päin. Tila ei ole suuren suuri, joten myöskään maton ei sitä tarvitse olla.

 

Pitkäähän hatuistanne kiinni, sillä ainakin meillä puhaltaa jo syksyiset tuulet.

 

4 kommenttia “Musta seinä mutta millainen matto?

  1. Otin ihan asiakseni nyt tulla tänne :D<br />
    Tosi magee seinä! Just niinkuin sanoit, se todella kokoaa tilan.<br />
    Meillä oli aikoinaan musta seinä vanhassa kodissa, esikoisen ekassa huoneessa. Jotenkin se sopi sinne loistavasti, mutta huoneen asukkien vaihdon myötä seinä ei enää ollutkaan &quot;SE&quot; juttu.<br />
    Selkeästi tarvitsee siis tarkoituksen, eikä sovi joka tilaan. Tähän teille sopii kuin nenä päähän!

    1. Kiva kun kävit. Saa tulla useamminkin ;). Kiitos mekin tykätään tästä ratkaisusta kovasti. Vielä pohditaan maalattaisiinko jotain muutakin :).

  2. Ah, niin kaunista! Musta seinä on upea. Itse olen ollut meidän keittiön seinään niin tyytyväinen :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *