Bonusway – bonusta verkko-ostoksista

Kaupallinen yhteistyö: Bonusway

Jo vuosia olemme keskittäneet ruoka- ja päivittäistavaraostoksemme S-ryhmän liikkeisiin ja joka kuukausi saamme mukavasti bonuksina puhdasta rahaa takaisin. Muu shoppailu tapahtuukin sitten pääosin verkossa, ja siksi tuntuikin kovin luonnolliselta ottaa käyttöön myös verkkoshoppailun bonusjärjestelmä.

 

bonusway1.jpg

 

Bonusway (entinen Ostohyvitys.fi) on yritys, jonka alla toimii yli 800 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa kuten Finnish Design Shop, Boozt, Ellos, ROOM 21, Iittala ja Crocs. Palvelun käyttö on helppoa ja kaiken lisäksi käyttäjälleen täysin ilmaista. Kirjaudut tietokoneella, tabletilla tai puhelimella Bonusway palveluun ja siirryt sieltä haluamasi verkkokaupan sivuille. Jokaisella verkkokaupalla on omat bonusprosenttinsa jonka verran saat ostoksesi loppusummasta rahaa takaisin halusitpa sitten shoppailla sisustustuotteita, muotia tai matkoja. Esimerkiksi ROOM 21:n bonusprosentti on tällä hetkellä 5%, Iittalalla 4% ja Nelly.comilla jopa 11,5%. Eli ihan mistään senttipelistä ei ole kysymys.

 

bonusway.jpg

 

Kun olet kerännyt tilityskelpoista bonusta 15 eurolla, voit pyytää bonusten tilitystä pankkitilillesi. Bonuksesi muuttuvat tilityskelpoisiksi heti, kun  verkkokauppa on maksanut myyntipalkkion Bonuswaylle. Tähän kuluu aikaa kahdesta neljään viikkoon riippuen verkkokaupasta.

 

room21%20bonusway.jpg

 

4d66fc5dd61bbc139dd4b1e2af5fb60b.jpg

 

Joulun lähestyessä bonuskertymää kartuttaa erilaiset jouluostokset niin koristeiden kuin lahjahankintojen osalta. Joulupukin valtuuttamana apulaisena tilasin juuri Lekmeristä stereoille Shopkins hahmoja ja minimiehelle mitäpä muutakaan kuin supersankareita. Mikä onkaan sen helpompaa kuin tehdä jouluostokset omalta kotisohvalta vain klikkailemalla tuotteita ostoskoriin. Verkkoshoppailu on vain niin ihanan vaivatonta ja Bonuswayn ansiosta myös kannattavaa.

 

Mikäli päätät ryhtyä nyt Bonuswayn käyttäjäksi saat 10 eur:n lisäbonuksen ensimmäisestä ostoksestasi. Ihan huippua eikö totta?

 

Keräätkö sinä jo bonusta verkko-ostoksistasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *