Sekaisin pöytätabletit

Välillä tässä elämässä kaikki on suloisesti sekaisin, ja tuntuu siltä että niin pää kuin häntä on hukassa. Tälläisinä hetkinä mä en ainakaan pysty suoraviivaiseen ajatteluun vaikka juuri siitä olisikin ehkä eniten hyötyä. Askartelu on mulle mitä parhainta terapiaa ja uuden luominen poistaa arjen tuskaa. Sekaisin tabletit syntyivät juurikin arjen kiemuroiden keskellä. Ne ovat yhtä sekaisin kuin ajatukset pääni sisällä, yhdeksi möykyksi sulaneena, kauniina sekasotkuna.

Kokeiluversio on keskikokoinen, hiukan lasinalustaa suurempi. Putkihelmet eli tuttavallisemmin hamahelmet löysivät aivan uuden tarkoituksen vähän erilaisella tavalla sievästi sikinsokin. Samalla tekniikalla syntyy helposti myös lasinalusia ja isompia pöytätabletteja.

 

DSC_0261%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0258%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0249%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0254%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0238%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Näin teet tämän:

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Levitä pellille levinpaperi ja valitse sopiva uuninkestävä muotti. Itse käytin irtopohjavuokaa ilman pohjaa tietenkin. Ripottele putkihelmiä sopivaksi kerrokseksi muottiin ja laita uuniin n. 10 minuutiksi. Anna jäähtyä rauhassa, sulaneet helmet on todella kuumia.

 

Tsemppiä kaikille meille arjen haasteiden kanssa painiskeleviville <3.

6 kommenttia “Sekaisin pöytätabletit

    1. Kiitos tiituli81 😘. Kyllä vaan, ihan perus hamahelmiä on tässä käytetty. Ja jos on enemmän yhden värin nainen niin ei haittaa.Yhdellä värilläkin saa aikaan tuolla tekniikalla kauniin elävän pinnan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *