Itämaista tunnelmaa: Tanger matto

Niin siinä kävi, sorruin ja olin heikko ja tästä syystä olohuoneessamme komeilee nyt uusi matto. Uusi mattomme on jo kulttimaton maineen saavuttanut Elloksen Tanger ryijymatto, siinä isoimmassa koossa 200 x 290 cm harmaa-valkoisena. Luotin sokeasti verkkokaupaan ylistäviin asiakasarvioihin ja somefoorumeista ammentamiini käyttökokemuksiin, ja tilasin sen rohkeasti. Jos on pakko saada niin saatavahan se on. -50% alella ja ilmaisilla toimituskuluilla matolle jäi kuitenkin hintaa vähän reilu 100 euroa kotiinkuljetettuna.

 

DSC_0036%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0055%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0049%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Matto näyttää ja tuntuu hyvältä. Vaikka matto onkin tekokuitua se ei ole halvannäköinen. Kaunis ja hillitty kuviointi on se mihin siinä oikeastaan rakastuin ja onnekseni se oli sellainen myös ihan oikeastikin. Keskikorkea nukka on äärimmäisen pehmeä. Oi sitä tunnetta, kun paljain jaloin siinä astelee. Väritys saattaa jakaa hiukan mielipiteitä mutta mielestäni maton luonnonvalkoinen pohjasävy tuo kodikkuutta. Ja harmaata lattiaa vasten tuo luonnonvalkoisuus ei pääse korostumaan liiaksi. Vielä, kun saadaan seinät oikean valkoisiksi niin voin huokaista hetkeksi ennen seuraavaa epätoivon hetkeä. Mattoa saa myös pienempänä koossa 160 x 230 cm sekä toisessa sävyssä kerman-tummanruskean yhdistelmänä.

DSC_0084%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0068%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0087%20%282%29%20rauharentola.jpg

DSC_0073%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mattoja ja mielenrauhaa.
Tykkään.
Entäpä sinä?

 

Ja niin tämän tai jonkun muun maton voi saada Ellokselta tälläkin hetkellä alennettuun hintaan, nimittäin Ellos tarjoaa
20% alennusta* kodinvalikoimasta, koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita.

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 22.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Tarjousnumero: 345446

 

(Postaus sisältää mainoslinkin)

6 kommenttia “Itämaista tunnelmaa: Tanger matto

  1. Ihanan näköinen matto, sopii tosi hyvin teidän olohuoneen sisustukseen! 🙂 Ja vaikka tekokuitua onkin, niin näyttää laadukkaalta ♥

    1. Kiitos Jasmina ♥, omasta mielestänikin istuu hyvin vaikka hiukan tuota kuviointia jännitinkin. Mutta se on onnekseni melko neutraali. Totta, näyttää yllättävän laadukkaalta ja on ihanan pehmeä.

  2. Näyttää sopivan teille(kin) tosi hyvin tuo matto 🙂 Itsekin olen sen ulkonäköä kuolannut monissa kuvissa, mutta juuri se tekokuituisuus vaivaa. Mutta nyt kun kuulin sinun positiiviset arviosi, saatan laittaa uudelleen harkintaan 😉

    1. Kiitos Tuula ♥. Sopii yllättävän moneen sisustustyyliin ja tuo kivaa fiilistä. Älä anna tekokuituisuuden häiritä, harkitse ihmeessä uudelleen ;).

  3. Aivan ihanalta näyttää tuo matto teidän kodissanne! 🙂 Olen itsekin ihaillut tätä mattoa jo pitkään, mutta koiramme takia en uskalla meille vaaleansävyistä mattoa hankkia. Kaunis se kyllä on, ja sopii teille tosi hyvin!

    1. Oi kiitos Marjukka ♥. Tuo maton luonnonvalkoinen pohjaväri on kyllä melkoisen anteeksiantava. Vaikka meillä ei karvaistakaveria olekaan niin uskoisin, että toimii myös sellaisessakin ympäristössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *