Maistuvat snackherkut syntyvät nopeasti ja helposti vaikkapa illanistujaisiin tai juhliin.
Ruisnapit kylmäsavuporo -täytteellä
ruisnappeja
150g kylmäsavuporo rouhetta
1,5 prk creme fraichea
cocktail-maustekurkkuja
1 punasipuli
rouhittua mustapippuria
koristeluun ruohosipulia
*
Sekoita creme fraice, kylmäsavupororouhe ja pieneksi paloitellut cocktail-maustekurkut ja sipulisilppu.
Rouhi joukkoon mustapippuria. Sekoita hyvin.
Nosta ruisnappien päälle teelusikallinen täytettä.
Koristele ruisnapit tuoreella ruohosipulilla.
Täyte kannattaa tehdä muutama tunti ennen tarjoilua, jolloin se ehtii maustumaan kunnolla. Täytä ruisnapit kuitenkin vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin ne eivät pääse vettymään vaan pysyvät rapsakoina aina suuhun asti.
Ruisnapit tonnikala – kylmäsavulohituorejuusto -täytteellä
ruisnappeja
1 prk vaaleaa tonnikalaa vedessä
1pkt Viola kylmäsavulohi tuorejuustoa
cocktail-maustekurkkuja
ripaus sitruunapippuria
koristeluun ruohosipulia
*
Kaada vesi pois tonnikalasta ja sekoita yhteen tonnikala, tuorejuusto ja pilkotut maustekurkut. Mausta sitruunapippurilla ja sekoita hyvin.
Nosta ruisnappien päälle teelusikallinen täytettä.
Koristele ruisnapit tuoreella ruohosipulilla.
Maukasta tiistaipäivää!