Ruisnapit kahdella täytteellä

Maistuvat snackherkut syntyvät nopeasti ja helposti vaikkapa illanistujaisiin tai juhliin.

 

Ruisnapit kylmäsavuporo -täytteellä

ruisnappeja

150g kylmäsavuporo rouhetta

1,5 prk creme fraichea

cocktail-maustekurkkuja

1 punasipuli

rouhittua mustapippuria

koristeluun ruohosipulia

*

Sekoita creme fraice, kylmäsavupororouhe ja pieneksi paloitellut cocktail-maustekurkut ja sipulisilppu.

Rouhi joukkoon mustapippuria. Sekoita hyvin.

Nosta ruisnappien päälle teelusikallinen täytettä.

Koristele ruisnapit  tuoreella ruohosipulilla.

 

Täyte kannattaa tehdä muutama tunti ennen tarjoilua, jolloin se ehtii maustumaan kunnolla. Täytä ruisnapit kuitenkin vasta juuri ennen tarjoilua, jolloin ne eivät pääse vettymään vaan pysyvät rapsakoina aina suuhun asti.

 

DSC_0556%20rauharentola.jpg

 

Ruisnapit tonnikala – kylmäsavulohituorejuusto -täytteellä

ruisnappeja

1 prk vaaleaa tonnikalaa vedessä

1pkt Viola kylmäsavulohi tuorejuustoa

cocktail-maustekurkkuja

ripaus sitruunapippuria

koristeluun ruohosipulia

*

Kaada vesi pois tonnikalasta ja sekoita yhteen tonnikala, tuorejuusto ja pilkotut maustekurkut. Mausta sitruunapippurilla ja sekoita hyvin.

Nosta ruisnappien päälle teelusikallinen täytettä.

Koristele ruisnapit  tuoreella ruohosipulilla.

 

DSC_0557%20rauharentola.jpg

 

Maukasta tiistaipäivää!

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *