Tuoksuvinkki: Salted Caramel – tuoksua tikuista

Avon yllättää tilaajansa silloin tällöin muullakin kuin mukavilla meikki ja kosmetiiikka tarjouksillaan. Kampanjoissa 5 ja 6 on tarjolla inspiraatiota niin keittiöön kuin sisustukseenkin. Erilaisten huonetuoksujen suurkuluttajana bongasin heti kuvastosta  herkulliset huonetuoksut  ja päätin tilata itselleni muutaman. Tuoksuista ensimmäisenä testiin pääsi Salted Caramel tuoksu. Viettelevän makea kinuski, toffee, sokeriruoko ja vaniljamallas yhdistettynä ripaukseen suolaista raikkautta. Ehdottomasti makean mutta ei liian päällekäyvän tuoksun luvataan kestävän neljästä viiteen viikkoon. Melko herkullinen tuoksu ja kaloreita nolla, eihän tämä syötäväksi ole toki tarkoitukaan.

 

DSC_0748%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0727%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0759%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Suolaisen kinuskin tuoksun lisäksi myös paketti oli varsin herkullinen ja eiköhän sillekin löydy jotain uusiokäyttöä. Toinen myytävistä tuoksuista oli muuten Peaches & Cream. Makeiden persikoiden tuoksuun on yhdistetty ripaus kerman tuoksua ja sokeria. Tämä  selkeästi kesäisempi tuoksu saa vielä hetken odottaa. Mutta saattaa olla, että laitan tilaukseen vielä saman sarjan tuoksukynttilänkin. Aika herkullinen tuoksu siis sekin.

 

Tuoksukasta torstai päivää.
Kevään tuoksuja voi muuten lähteä haistelemaan tänään starttaaville Kevätmessuille. Aikaisemmasta suunnitelmasta poiketen mä lähden tutustumaan messutarjontaan huomenna perjantaina.

2 kommenttia “Tuoksuvinkki: Salted Caramel – tuoksua tikuista

  1. Huh, makuna suolainen karamelli on bueno, niin kyllä varmaan tuoksunakin! Mutta miten karamellin tuoksussa pidetään makeanhimo kurissa? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *