Ikkunan yrttiamppelit mutta mitä sitten tapahtuikaan?

Alkuperäisenä tarkoituksenani oli tänään kertoa teille  ihanista miniamppeleista, jotka poimin mukaan Tigerista viime viikonloppuna. Tällä kertaa asiat menivätkin kuitenkin hiukan toisin ja tämä tarina sai aivan uuden käänteen, josta kerronkin nyt.

 

DSC_0658%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Asioin siis viikonloppuna Tiger myymälässä ja päätin ostaa myös muutaman jo pitkään ihastelemani miniamppelin, joka vaikutti juuri sopivalta yrttiamppelilta. Ja koska hintaakin oli vain 3 eur:a kappaleelta mukaan tarttui niitä muutama. Kotona sujautin niihin ihan vaan kaupan vihannesosastolta löytyviä yrttiruukkuja ja lopputulos oli juuri sellainen kuin toivonkin sen olevan. Graniitinharmaat amppelit istuivat hyvin keittiön harmaaseen värimaailmaan.

 

DSC_0645%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0527%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Yrttiruukut eivät kuitenkaan ehtineet kauan sulostuttaa keittiömme ikkunassa, sillä eilen tapahtui jotain aivan odottamatonta. Eilen lapset piirtelivät rauhassa keittiönpöydän ympärillä, kun yhtäkkiä kuului poks ja lapset huusivat kilpaa: äiti sun yrttiamppeli räjähti. Ja niin olikin kirjaimellisesti käynyt. Toinen amppeleista oli nimittäin haljennut pituussuunnassa alhaalta ylös asti. Jännitteen muovisessa amppelissa on täytynyt olla älyttömän suuri, sillä niin leveä tämä halkeama heti halkeamisen jälkeen oli. Miten ja miksi? Mitään järkevää selitystä tälle ei kuitenkaan löytynyt ja nyt olen yhtä amppelia köyhempi. Laitoin toki heti reklamaatiota tuotteesta mutta mitään sen suurempaa draamaa ei tämä kolmen euron amppeli osakseen ansaitse.

 

DSC_0598%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tuote on nyt reklamoitu ja palautuksesta sovittu. Ehkäpä uskallan käydä vaihtamassa tämä rikkoutuneen uuteen vai kuoppaanko ajatuksen suosiolla?

Oliko kysymyksessä tyyppivika vai silkkaa sattumaa?
Löytyykö sinulta näitä amppeleita ja miten ovat toimineet käytössä?

4 kommenttia “Ikkunan yrttiamppelit mutta mitä sitten tapahtuikaan?

  1. Päivän ehti ruukku roikkua ikkunan edessä ja töistä kotiin tullessa ruukku myös haljennut useammasta kohtaa ja mullat ympäri olkkaria. En jaksanut edes reklamoida. Päätin että haen jostain vähän paremman amppelin. Narun ja puupallon säilytin😊

    1. Olin ensin täysin siinä käsityksessä, että materiaali on muovia mutta onko sittenkään? Mutta miksi ihmeessä tehdä amppeli, joka ei kestä kosteutta? Sillä juuri kosteus taitaa näissä hajoamisissa olla se juttu, mikä halkeilemisen aiheuttaa. Taidan kuopata ajatuksen uudesta samanmoisesta ja hankin jotain muuta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Tigerin tuotteeseen joudun pettymään. Mä olen himoreklamoija, ja pienimmätkin jutut tulee reklamoitua :). Narulle ja puupallolle löytyy varmasti käyttöä.

  2. Älä missään nimessä hanki uutta, minulla kävi vähän samoin, mutta vain sillä erotuksella, että amppeli oli aivan kuin poksahtanut rikki, ei pelkästään haljennut! :O Minäkään en jaksanut reklamoida, olisi kyllä pitänyt nyt kun tarkemmin mietin. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *