DIY pienet muistitaulut lastenhuoneeseen

Pysytään vielä hetki lastenhuoneessa ja tehdään yhdessä pienet DIY muistitaulut lastenhuoneeseen huoneen olemassa olevan teeman mukaisesti.

Be Batman

Minimies elää edelleen oman elämänsä supersankarin elämää ja siksi minä valitsinkin askarreltavaksi siihen teemaan sopivat muistitaulut. Samalla tyylillä syntyy kuitenkin myös jotain hempeämpää, kuten vaaleanpunaisia pupuja tai metallinhohtoisia kruunuja.

Kierrätystmateriaalia ja kuumaliimaa

Pieniä muistitauluja varten tarvitset korkkia. Itse käytin tässä vanhaa korkkitablettia. Sen lisäksi tarvitaan malli, askartelumaalia, sakset, kuumaliimaa sekä pahvia kovikkeeksi (sekin löytyi kierrätettynä pahvinkeräyslaatikosta).

Tulosta netistä haluamasi malli, ellet halua sitä itse piirtää. Batman muistitaulun mallina toimi verkosta tulostettu naamarin malli. Piirrä ääriviivat korkille. Leikkaa terävillä saksilla tai käytä mattoveistä. Maalaa haluamasi väriseksi. Leikkaa samaisen mallin mukainen kuva myös pahvista ja liimaa ne yhteen kuumaliimalla. Näin saat muistitaulusta tukevamman.

Suitsait seinälle

Seinälle kiinnittämiseen on varmasti monta pätevää tapaa. Mä kiinnitin muistitauluihin metalliset klipsuttimet, jotka sitten pujotin seinässä jo oleviin koukkuihin. Nuo klipsuttimet on muuten hauska yksityiskohta muistitaulussa ja niihin voi samalla kiinnittää tärkeää muistettavaa, johon ei halua tehdä pienen pientä nastan reikääkään.

 

Mikäli innostuit tekemään myös naamarin samalla kertaa kannattaa kurkata myös tänne.
…then always be Batman.

Aika veikeät eikö?

 

Tallenna

Tallenna