Kierrätyslöytöjä: Rakastu ruskeaan

Ruskean paluu

Ruskea on tehnyt näyttävän paluun sisustukseemme, vaikka kukapa olisi hetki sitten uskonut niin käyvän. Ruskeaan on oikeastaan melko helppo rakastua. Lisäämällä ruskean eri sävyjä sisustukseen pieninä määrinä syntyy lämpöistä kodikkuutta muutoin skandinaavisen yksinkertaiseen ja värimaailmaltaan niukahkoon sisustukseen. Parhaimmat ja edullisimmat ruskeat yksityiskohdat ovat kierrätyslöytöjä kuinkas muutenkaan. Kierrätyskeskukset ja kirpputorit on mun designmarketit numero 1.

Ruskeita kierrätyslöytöjä

Puinen kurki löytyi Tuusulan Etappi ry:n kirpputorilta. Alkuperäinen tarkoitukseni oli käsitellä linnun pintaa hieman mutta tulinkin toisiin ajatuksiin kiinnittäessäni sitä testimielessä kaappivanhuksemme viereen. Niin saumattomasti tuo kasarikoriste sopi 1700-1800 lukujen taitteesta olevan kaapin pariksi.

Ruskean puun lisäksi olen viime aikoina tehnyt monta ruskeaa keramiikkalöytöä. Kustavin Savipajan  kippo löytyi paikalliselta itsepalvelukirpputorilta eurolla, ja se suorastaan huusi päästä mukaan. Kotona se päätyikin heti kukkapurkiksi. Kaunis eläväpintainen tummanruskea sävy pääsee oikeuksiinsa valkoista kulhoa vasten. Voi vitsit kuinka mä rakastankaan kontrasteja.

Onko ruskea uusi harmaa?

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna