Ihan villi Turkish Delight

Värileikki

Yhteistyössä: Ilves-maalit

Viikonloppuna ryhdyimme värileikkiin ja maalasimme minimiehen lelukaappina toimivan vanhan liinavaatekaapin ihanan villikisi turkoosiksi Nordic Chic kalkkimaalin sävyllä Turkish Delight.  Samalla astuin ulos mukavuusalueeltani tuttujen ja turvallisten harmaan, mustan ja valkoisten sävyjen maaperältä. Välillä kannattaa rohkeasti rikkoa rajoja ja antaa väreille mahdollisuuksia, saatat yllättyä. Turkish Delight toi raikkaan tuulahduksen meidän lastenhuoneeseen.

Turkoosi toimii tehostevärinä

Väri-inspiraatiota ammensin tällä kertaa aiemmin Tuusulan Etappi ry:n kirpputorilta löytämästäni vanhasta karttapallosta. Muutoin kovin musta-valkoinen huone kaipasi ehdottomasti jotain piristävää tehostetta ja vaikka minimiehen toivoma sateenkaaren värinen kaappi ei ihan toteutunutkaan olimme lopulta kaikki tyytyväisiä tähän meille kovinkin rohkeaan sävyvalintaan. Turkoosi toimii tehostevärinä ja piristää pientä huonetta juuri sopivasti. Jos et muista miltä kaappi näytti aiemmin niin pääste kurkkamaan kuvaa täältä.

Ihan yksiväristä ei tästäkään kaapista kuitenkaan tullut, maalalsin kaapin jalat Nordic Chicin syvän tummanharmaalla sävyllä Slate. Harmaansävyt vaan hurmaavat minut aina uudelleen. Ja siksi myös vetimet kaapinoviin taitavat pian olla myös samansävyiset.

Toimiiko turkoosi?