Laa Laa Living seinäristikko & arvonta

Yhteistyö: Laa Laa Living

 

Seinäristikko rakkautta, unelmien säleikkö. Laa Laa Living on uusi raikas tuulahdus piensisustusrintamalle. Suomessa suunnitellut ja Virossa valmistetut ”muodokkaat” seinäristikot tuovat kaikkiin kodin tiloihin iloista leikkisyyttä ennennäkemättömällä tavalla. Helposti siirrettävät seinäristikot vaihtavat paikkaa ja käyttötarkoitusta niin usein kuin tarve vaatii.

seinäristikko

Seinäristikko sisustuksessa hot or not?

 

Laa Laa Living nostaa seinäristikoilla sisustamisen aivan uudelle tasolle. Tällä hetkellä mallistossa on on kolmea erilaista seinäristikkomallia kahdessa värissä . Mutta tässä kohdassa kerron teille pienen salaisuuden, piakkoin seinäristikko perhe laajenee niin mallien kuin värienkin osalta. Seuratkaahan siis aktiivisesti Laa Laa Living:n Instagram tiliä ja Facebook sivua ettekä missaa mitään.

Laa Laa Living merkin takaa löytyvät Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat, joita yhdistää myös rakkaus kauniisiin ja leikkisiin sisustusesineisiin, joilla on käyttötarkoitus. Tuotteet siis suunnitellaan tuon kaksikon toimesta täällä Suomessa ja ne valmistetaan  Virossa. Tuotteiden pahvipakkaukset ovat suomalaisia ja ne valmistetaan Akaassa. Tuotteita voi tällä hetkellä ostaa verkkokaupan lisäksi useilta laadukkailta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen ja nyt myös  yhdeltä jälleenmyyjältä Tallinnasta.

seinäristikko

Itse valitsin yhteistyön tiimoilta valkoisen talo seinäristikon. Eteiseen olisi sopinut hyvin  myös musta talo mutta tätä valkoista voin helposti hyödyntää eteisen lisäksi mm. stereoiden huoneessa. Tämä ristikko tullaan siis näkemään tulevaisuudessa meillä myös lastenhuoneessa ja ties missä muualla.

Voita seinäristikko

Tahdotko sinäkin oman Laa Laa Living seinäristikon + 3 kiinnitysklipsiä? Jos vastasit kyllä kerro kommentissasi mikä ristikoista olisin mieluisin (koko valikoiman löydät täältä) ja mihin sitä käyttäisit ja olet mukana vapaavalintaisen ristikon arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 5. 2.2018 klo. 23.59. Onnea arvontaan <3.

Tämä talo ristikko ei ole meillä suinkaan se ainoa laatuaan vaan ristikkoja löytyy muualtakin.

 

P.S. Kuvia katsellessa tuli sellainen olo, että meidän taitaa olla aika uusia vähän listoja. Ne kuuluisat elämisen jäljet.

 

 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Laa Laa Living & KidSpotin kanssa ja tuote on saatu osana yhteistyötä.