SMYCKA eukalyptus – sisustuksen pieniä juttuja

SMYCKA eukalyptus ja muutama muu sisustuksen pikku juttu tarttui mukaan viikonloppuna Ikeasta, vaikka käynnin alkuperäisenä tarkoituksena olikin niinkin arkinen asia kuin kattilat. Tämä taitaa olla se varsin yleinen tarina Ikeassa käytäessä. Osaatko sinä tehdä ns. täsmäiskuja Ikeaan vai lähteekö shoppailu aina lapasesta?

Kaunis vaikka ei aito SMYCKA eukalyptus

Mutta joo, oikeastaan halusin tänään avata hiukan keskustelua siitä kuinka pienilläkin jutuilla saa aikaan ihan eri fiilistä sisustukseen. Kuten nyt tämä kolmen euron SMYCKA eukalyptuksen oksa teki. Ja niin, se on ihan ehta tekokasvi. Kaktuksien lisäksi tekokasvit on ihan mun lemppareita vihersisustamisessa. Niitä, kun ei tarvitse hoitaa. Vain suihku säännöllisin väliajoin pitää ne tuoreina kuudaudesta toiseen.

smycka eukalyptus

Asettelin oksan tuohon isompaan ruskeaan vintage lasipulloon vai vaihdoin hiukan pullojen paikkaa vanhan kaapin päällä. Mitään muuta ei siis tarvittu. Nopeaa, edullista mutta niin piristävää.

smycka eukalyptus

Aurinko lämmittää takapihaa niin ihanan kutsuvasti, että taidanpa ottaa pensselin käteeni ja lähden jatkamaan puutarhakalusteiden käsittelyä, jonka mieheni eilen illalla aloitti. Päädyimme nimittäin vielä käsittelemään vanhat kalusteet uudella sävyllä sen sijaan, että olisimme hankkineet ihan uudet.

Aiheesta vihersisustaminen voit lukea lisää aikaisemmista postauksistani:

DIY amppelit

Kaktuksia ja terracotta ruukkuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *