Mun mielestä pannukakku on aina muistattunut kuun pintaa. Ja siksipä mä tykkäänkin kutsua tätä nimenomaista pannukakkua TunaLuna pannukakuksi. Se, kun kätkee sisälleen mm. tonnikalaa. Ja koska tämän päivän lounasseuramme on ruokarajoitteinen, se valmistui tänään gluteenittomana ja maidottomana.
TunaLuna Pancake
7dl kauramaitoa
3 kananmunaa
4 dl Semper hieno jauhoseosta
1tl levinjauhetta
1tl suolaa
mausteita oman maun mukaan
100g sulatettua sinistä keijua
2 prk tonnikalaa
keltainen paprika
1 prk ananasta
Paistetaan 225 asteissa uunissa n.30 min kunnes pinta on kauniin ruskea. Tarjoillaan vaikkapa puolukkahillon kera.
Nams. Tuskin maltan odottaa lounasaikaan asti.
Maukasta päivää.
Nam, tuo kuulostaa hyvältä!
Ja hyvää se olikin.
Kiva, kun ohje, jota minäkin voin tehdä ja syödä! Tosin kala ja paprika korvattava jollain muulla…sienillä ja kesäkurpitsalla/tomaatilla…naaam 😉
Kuulostaa hyvältä niinkin. Kanttarellit sopisivat varmasti loistavasti. Teen seuraavaksi makean version.
Hei vau, tonnikalapannukakku!<br />
Loistoidea 🙂
Maistui hyvin myös lapsille :).