Meraki huonesuihkeet

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Meraki huonesuihkeet löytyi Elloksen* valikoimasta ja vielä alennettuun hintaan. Käytin siis toiseen jonkin sähköpostissa tulleen alekoodin ja hinnasta tipahti pois -40%. En ole näitä aiemmin testannut mutta tuleepahan nyt testattua. Onko sinulla kokemuksia näistä?

Tuoksuvaihtoehdoiksi valikoitui makean raikas White tea* ja tuoreiden marjojen tuoksuinen Berries*. En tiedä olisiko näistä suihkuteltavista versioista ollut saatavilla vielä muitakin tuoksuvaihtoja. Merakin valikoimaan kuuluu myös ns. tuoksutikut ja niiden tuoksumaailmasta löytyy ainakin lisää erilaisia tuoksuja.

meraki huonesuihkeet

Meraki huonesuihkeet osana laajaa tuoteperhettä

Niille, joille merkki ei ole entuudestaan tuttu niin, kerrottakoon että Meraki on tanskalaisen House Doctorin tuotemerkki, josta löytyy skandinaavisen tyylikkäitä ja laadukkaita kylpyhuoneen sisustustuotteita, puisia harjoja, kampoja, pyyhkeitä, saippuoita ja paljon muuta, kuten myös näitä huonetuoksuja.

meraki huonesuihkeet

Itse pidän siitä, että kotona tuoksuu hyvältä ja raikkaalta. Tuoksusuihkeet ovat siitä hyvä vaihtoehto, että niitä voi käyttää silloin kuin koti tarvitsee raikastusta. Erityisen hyvin ne sopii käytettäväksi esimerkiksi kylpyhuoneessa tai eteisessä. Jos kodin tunnelma tuntuu tunkkaiselta, tuuletus ja muutama suihkaus tuoksusuihketta tekee ihmeitä.

meraki huonesuihkeet

Mikä on sun lemppari huonetuoksu?

Lopuksi vielä muistus Elloksen käynnissä olevista kampanjoista. Tällä hetkellä (10.8.2020 saakka) verhoista saa – 25%* ja 50%:n lisäalen saa Ellos Home* alevalikoiman tuotteista.

Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mitä tuo Elloksen alevalikoima pitää sisällään ja hyödyntää tuo lisäale. Jos oikein muistan niin alenneitusta merkkituotteistakin saa 20% lisäalen.

Lue myös: Koukussa huonetuoksuihin

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *