DIY vanerikorut – tervetuloa kurssille

DIY Vanerikorut -tervetuloa kurssille <3. Ilahduta itseäsi syksyn tuulten tuivertaessa pienellä korukurssilla, tai anna lahjaksi käsillä tekemisen iloa ja mukavaa yhdessäoloa askartelun parissa.

diy vanerikorut

DIY vanerikorut – tervetuloa mukaan askartelemaan kanssamme

”Tervetuloa tekemään syksyn mageimmat korvakorut Rauharentola blogin Sadun ja Onnion Storen Soilan ohjauksessa. Kurssi järjestetään lauantaina 14.11.2020 klo.10.00 osoitteessa: Onnion Store Hyryläntie 9 (käynti kauppatien puolelta) 04300 Tuusula.
Korvakorut valmistetaan vanerisista korvakoruaihioista maalaten ja pinnoittaen niitä Frenchic kalkkimaaleilla. Käytämme myös halutessa decoupage-tekniikka joten jos sinulla on kotonasi vaikka lempi servetti, ota se mukaan! Voit tehdä itsellesi kahdet korvakorut tai vaihtoehtoisesti korvakorut + riipuksen kurssin aikana.
Herkulliset värit inspiroivat valmistamaan mitä upeimpia korvakoruja. Tee yhdet itsellesi ja toiset vaikka lahjaksi.
Kurssi ei vaadi minkäänlaista esivalmistelua tai erikoistaitoja.
Kurssimaksu on 45 eur, jonka voi maksaa kurssille saapuessa käteisellä. Kurssimaksuun kuuluu materiaalit ja opetus sekä kupponen teetä tai kahvia ja pientä herkuteltavaa.
Ilmoittautumiset:
facebook/instagram messenger
[email protected]
Tel. +358 413194579
tai henkilökohtaisesti kaupalla

Nähdäänhän ensi lauantaina koruaskartelun merkeissä Storella? Ja jos sinulla on toiveita kurssien sisällön suhteen niin kerro ihmeessä, ehkä suunnittelemme seuraavan kurssin juuri sinun toiveesi pohjalta.

Lue myös: Moderni seinävaatekurssi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *