Iik erikoiseriä ja löytöjä Iittalan verkkokaupasta

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Iik erikoiseriä ja löytöjä Iiittalan verkkokaupasta – kyllä vaan, taas on se aika vuodesta, jolloin Iittala sanoi iik ja pyöräytti käyntiin kampanjan, joka tarjoilee löytöjä ja erikoiseriä* aina 20.9.2020 saakka. Yli 100 euron tilaukset tulevat  pakettina tuttuun tapaan ilman toimituskuluja.  Keräilin tähän postaukseen muutaman oman suosikkini kampanjan kätköistä, ehkäpä  myös sinun suosikkisi löytyvät näiden tuotteiden joukosta.

Iik erikoiseriä ja löytöjä Iiittalan verkkokaupasta

Arabian Mainio Sarastus on uusi monikäyttöinen astiasarja, joka sopii pieneenkin kotiin. Sarjan kaikki astiat toimivat näppärästi uunissa ja pakkasessa sekä menevät pöydästä sujuvasti pinoon. Ihanan yksinkertainen musta-valkoinen kuviointi on ihanan ajaton ja raikas.

Iik erikoiseriä ja löytöjä Iiittalan verkkokaupasta
Iik erikoiseriä ja löytöjä Iiittalan verkkokaupasta
Iik erikoiseriä ja löytöjä Iiittalan verkkokaupasta

Muotoilija Matti Klenellin suunnittelemat Nappulakynttiläjalat ovat olleet sisustajien suosiossa jo pitkään. Teräksisen Nappulan taidokas muotoilu edustaa Klenellin töille ominaista pohjoismaista muotoilufilosofiaa, jossa yhdistyvät muoto ja funktionaalisuus. Pienin Nappula-kynttilänjalka on tyylikäs yhdistelmä vintagea ja modernia tyyliä. Nappula on modernin muotoilun klassikko. Nappula kynttilänjalat ovat näyttäviä yksinään tai koottuna ryhmäksi. Sopii hyvin hää-, syntymäpäivä- tai tuparilahjaksi mutta myös ihan itsensä hemmottelulahjaksi.

Koska sitä j-sanaa ei vielä saa mainita leimautumatta jonkin asteiseksi höperöksi niin muotoilen asian näin. Kaukaa viisas hankkii lahjat loppuvuoden juhlahetkiin nyt. Kotimainen design on aina ajaton ja varma lahjavalinta.

 Iik! Mitä löytöjä*.

Mukavaa mutta sateista lauantai iltaa. Olisikohan kohta aika sytyttää kynttilöitä?

Tuotetiedot ja kuvat: www.iittala.com

Lue myös: Ultima Thule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *