DIY amppeli kierrätysmateriaalista

DIY amppeli kierrätysmateriaalista, olisiko sinun kodissasi tilausta sellaiselle? Kerää materiaali kasaan ja ryhdy askartelemaan. Viime viikolla lupailin teille jatkaa diy aiheen parissa, joten tässäpä tätä nyt sitten tulee. Helppo ja yksinkertainen juttu toteutettavaksi ja mikä parasta tähän voi taas käyttää mulle niin rakkaita kierrätysmateriaaleja.

DIY amppeli kierrätysmateriaalista

Mikäli innostut askartelemaan itsellesi tälläisen kierrätysmateriaalista valmistetun amppelin tarvitset pari kolme valmisruokakippoa (kiitos paljon valmiskeittoja syövien työkavereideni mun varastosta näitä löytyy), sopivan väristä spraymaalia, poran tai pistimen, sakset, puuhelmiä, puurenkaan ja vahattua puuvillanarua.

Näin homma toimii – tuloksena DIY amppeli kierrätysmateriaalista

  • Tee muovisten valmisruokakippojen kulmiin reiät poralla tai pistimellä.
  • Maalaa kipot haluamallasi spraymaalilla ensin ulkopuolelta ja sitten sisäpuolelta. Muutama hyvin sumetettu maalikerros riittää hyvin.
  • Leikkaa vahatusta puuvillanarusta neljä sopivan mittaista pätkää.
  • Tee jokaisen narun toiseen päähän solmu ja pujoita naruun puuhelmi.
  • Pujota seuraavaksi narut yhden kipon rei’istä läpi.
  • Tee solmut seuraavaa kerrosta varten naruihin samalle korkeudelle kaikkiin. Pujota taas puuhelmet paikoilleen. Sen jälkeen pujota naruihin taas kippo.
  • Jatka samalla tavalla riippuen siitä montako kippoa haluat käyttää.
  • Lopuksi sido narut puurenkaaseen tuplasolmulla.
DIY amppeli kierrätysmateriaalista
DIY amppeli kierrätysmateriaalista

Aurinkoista loppu viikkoa. Mun loma loppuu tänään ja huomenna suuntaan taas kohti työpaikkaa. Jokunen viikko töitä vielä ennen kesälomaa. Näin ne päivät tänäkin keväänä hupenee.

Lisää diy vinkkejä löydät Rauharentolan arkistosta. Ja ota ihmeessä seurantaan myös Rauharentolan Instagram, niin pysyt menossa mukana.

5 kommenttia “DIY amppeli kierrätysmateriaalista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *