Ellos Summer Sale

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ellos Summer Sale- joko olet ehtinyt kurkkaamaan mitä kaikkea kivaa se pitää sisällään? Jos et niin suosittelen lämpimästi kipaisemaan Elloksen* sivulle hetimmiten, sillä sieltä löytyy valtavasti kevätuutuuksia ja mikä parasta ne myydään jopa puoleenhintaan.

Koko kampanjavalikoima löytyy täältä* ja tähän postaukseen poimin joitain omia suosikkejani kodinsisustuksen puolelta. Summer Sale pitää sisällään toki myös herkullisia tarjouksia niin naisten, miesten kuin lastenkin muodin osalta.

Ellos summer sale
Elise pyyhkeet löytyy myös Summer Sale valikoimasta
Ellos summer sale
Ellos Home Pussilakanasetti* Neely Check pestyä puuvillaperkaalia

Mä bongailin alesta perusjuttuja kotiin, kuten aluslakanoita* ja pyyhkeitä. Sellaisia asioita, joita pitää aina aika ajoin uusia. Niiden lisäksi jäin kovasti pohtimaan tätä Lingina Lounge-tuolia*. Joku tuossa tuolin muotoilussa viehättää kovasti. En vain tiedä mihin sellaisen juuri nyt laittaisin.

Ellos summer sale

Ellos Summer Sale – parhaat viedään päältä

Ale on voimassa 15.6.2020 saakka, mutta ostoksia kannattaa mennä tekemään pian. Parhaat tuotteet loppuvat aina ensin. Mäkin meinaan vilkaista valikoiman vielä pikaisesti uudelleen, ehkä multa jäi jotain huomaamatta.

Aurinkoista lauantai iltaa.

Pssst. Kurkkaa Elloksen ihanat inspiraatiosivut ja inspiroidu kesäsisustukseen, vaikka et nyt shoppailutuulella ollisikaan. Inspiraatiota voit ammentaa ihan ilmaiseksi täältä*.

Ja hei, näin kesäaikaan mulla on enemmän aikaa paneutua teidän toiveisiin, eli heitelkäähän nyt postaustoiveita kehiin. You never know- ehkä paneudun seuraavaksi juuri sulle tärkeään aiheeseen.

Kuvat: ellos.fi

Lue myös: Diy amppeli kierrätysmateriaalista

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *