Unelmakartta – kartta kohti omia unelmia

Unelmakartta, tavoitekartta, visiokartta. Varmaan sinulla niinkuin minullakin, meillä kaikilla on elämässään tavoitteita, pieniä tai suuria unelmia, joita kohti kulkeminen antaa elämälle suuntaa ja tarkoitusta. Joskus on hyvä pysähtyä pohtimaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan, tehdä ne konkreettisemmaksi ja koota niistä unelmakartta.

unelmakartta

Itse olen tänä keväänä/kesänä kokenut selittämätöntä levottomuuden tunnetta ja siksi päätinkin rakentaa oman unelmakarttani uudelleen toivoen sen tuovan selkeyttä tämän hetkisiin ajatuksiini, haaveisiini ja tavoitteisiini. Visualisoida omat ajatukseni näkyvään muotoon itseni tarkasteltaviksi.

Välillä matka ajatuksista tekoihin on lyhyt ja toisinaan taas hurjan pitkä. Mä otin tänään ensimmäisen askeleen kohti sellaista elämää, jossa en anna liikaa painoarvoa toisten mielipiteille, vaan teen niinkuin musta hyvältä tuntuu. ”Kesäkiharat” toimikoon nyt tämän tien raivaajana. Koska mä voin ja mä tykkään, oli joku toinen sitten mitä mieltä tahansa.

Unelmakartta kohti omia unelmia

Unelmakartta on työväline, joka auttaa toteuttamaan unelmiaan ja luomaan tulevaisuutta. Sen avulla unelmat ja haaveet tarkentuvat. Kartta auttaa hahmottamaan niitä asioita mitä elämältään haluaa juuri nyt. Kun unelmakartan pitää päivittäin näkyvillä, niin saa pidettyä unelmansa jatkuvasti mielessä. Kartta on yksinkertainen tapa työstää omia unelmiaan ja visioitaan todeksi.

Ihmisen alitajunta ymmärtää kuvia. Näkyväksi tehdyillä unelmilla on suurempi todennäköisyys toteutua. Kun teet unelmistasi näkyviä alat pikkuhiljaa ja alitajuntaisesti tekemään valintoja ja ratkaisuja juuri unelmiesi suuntaan.

unelmakartta

Näin kokoat unelmankartan

Unelmakartan idea on yksinkertainen. Leikkaa sinua puhuttelevia kuvia, sanoja ja lauseita lehdistä tai tulosta verkosta. Voit myös piirtää ja kirjoittaa itse. Sen jälkeen kokoa niistä taulu liimaalla niitä esimerkiksi kartongille ja laittamalla se sitten kehyksiin.

Tai tee kuten minä, kiinnitä kuvat muistitauluun pienillä pyykkipojilla. Niin voit helposti poistaa jo toteutuneet unelmat tai tarvittaessa lisätä uusia. Näin sama kartta palvelee sinua koko elämänmittaisen matkan.

unelmakartta

Katso myös tämä mielenkiintoinen video aiheesta.

Oletko sinä tehnyt joskus unelmakartan? Jos olet löytyykö sinun kartastasi jo toteutuneita unelmia? Vai odottavatko unlemasi vielä toteutumistaan?

Aurinkoista tiistai iltaa <3.

Unelmakartan pohjana toimii tämä diy muistitaulu

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *