Karup Design Homeroomin Pre Summer Salessa

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Karup Design on minimalistisen skandinaavisen tyylin ja japanilaisten futon vaikutteiden yhdistelmä. Näiden tuotteiden läpikuultavat linjat tuovat kotiin ennenkaikkea mukavuutta, yksinkertaisuutta ja tilaa säästävää tehokkuutta. Ja jos meillä on jonain päivänä tilaa sohvalle niin valintani on silloin ehdottomasti Beat vuodesohva*, puunvärisellä rungolla ja natural tyynyillä ja patjalla. Yksinkertaisen kaunista eikö?

Karup Design

Karup Design – kalusteiden monikäyttöisyys

Sohva muuntuu helposti divaaniksi laskemalla yksi käsinoja alas tai varavuoteeksi laskemalla molemmat käsinojat alas. Yksi tuote onkin oikeastaan kaksi tuotetta, tai kolme.

Karup Design

Sohvan kaveriksi hankkisin yhden tai pari saman merkin Boogie tuolia*. Sama yksinkertainen tyyli toistuu myös näissä tuoleissa. Boogie-tuolissa yhdistyvät miellyttävä ulkoasu ja erinomainen mukavuus. Vietitpä aikaa chattaillen, loikoillen tai torkkuen, tässä tuolissa on aina hyvä Boogie. Klassisen linjakas muotoilu sopii yhdistettäväksi kaikkiin sisustustyyleihin. Tilaa säästävä tuoli on helppo taittaa kokoon säilytystä varten.

Karup Desing

Sekä Beat vuodesohva että Boogie tuolit löytyvät nyt Homeroom Pre Summer Salesta*, johon te lukijani pääsette kurkistamaan jo nyt ennen virallisen kesä alen alkua. Ennakkoale alkaa tänään ja sieltä löydät runsaasti tuotteita jopa 50%: n alennuksella tuhansien tunnettujen tuotemerkkien huonekaluista ja sisustuksista. Ennakkoale päättyy tämän viikon sunnuntaina. Homeroomin virallinen kesäale alkaakin sitten heti maanantaina.

Koko ennakkoalen valikoiman löydät täältä*.

Ja mikäli ennakkoalesta ei löydy mitään mielenkiintoista ehdit vielä hyödyntämään kesän alekoodin 21.6.2020 saakka. Koodilla SUMMER saat 15% alennusta uudesta, vähintään 100 euron tilauksesta. Koodin voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tarjouksiin eikä ale- tai kampanjahintaisiin tuotteisiin. Alennus ei koske tuotemerkkejä Jotex, Rowico ja Philips eikä kategorioita Keittiö & ruoanlaitto, Pool & Spa, Puutarhavälineet ja Kuntoilulaitteet.

Kurkkaa koko Homeroom valikoima —> www.homeroom.fi

Aurinkoista juhannus viikonloppua. Nautitaan kesästä ja kärpäsistä <3.

Postauksen kuvat: www.homeroom.fi

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *