Ihanat vohvelipyyhkeet – kaunista ja käytännöllistä

Ihanat vohvelipyyhkeet ja muita mukavia kylpyhuoneen sisustusjuttuja löytyi Jyskistä sopuhintaan tällä viikolla. Välillä on mukava lähteä sisustushoppailemaan ihan ex tempore ja tehdä vielä oikeita löytöjäkin.

Näistä löydöistä haluan nyt vinkata teillekin, sillä tiedän että siellä ruudun toisella puolella on muitakin, jotka varmasti innostuvat näistä samoin kuten minä.

ihanat vohvelipyyhkeet

Ihanat vohvelipyyhkeet – settinä

Tässä vinkki kaikille vohvelipyyhkeiden ystäville. Kipaise lähimpään Jyskiin ja etsi käteesi ROME keittiöpyyhesetti. Nämä ihanuudet toimivat vallan mainiosti myös keittiön ulkopuolella. 3 pyyhkeen setti maksaa 6 eur:a ja se pitää sisälään 3 50×70 vohvelipyyhettä ihanissa murretun vihreän sävyissä (mintunvihreä, vaalea khakin vihreä ja tummahko harmaanvihreä). Näillä pyyhkeillä on ympäristö- ja terveyssertifikaatti OEKO-TEX 100, eli tuote ei sisällä haitta-aineita kuten torjunta-aine-, raskasmetalli-, tai formaldehydijäämiä eikä muitakaan kemikaaleja, joiden tiedetään olevan haitallisia terveydelle.

Mikäli harmaansävyt on enemmän sun juttu, löytyy samainen pyyhesetti myös väriyhdistelmällä tummanharmaa, vaaleanharmaa, valkoinen hintaan 7,50 eur:a. (Se täytyy käydä ostamassa myös).

Kuva: www.jysk.fi

ihanat vohvelipyyhkeet

ihanat vohvelipyyhkeet

Mä rakastan vohvelipyyhkeitä siitä yksinkertaisesta syystä, että ne ovat ohuita ja siksi kuivuvat nopeasti. Kun käsi pestään nyt normaalia enemmän on kiva, että ne voi kuivata kuivaan pyyhkeeseen eikä sellaiseen nihkeään pyyhkeseen, joka ei käyttökertojen välissä ehdi kuivua kunnolla.

Vinkki: Tiesitkö, että Jyskistä saa myös ihania bambuhammasharjoja? Muista kurkata VIDJA hammasharjat, jos eksyt Jyskiin.

Ja hei, jos ne muut kylppärihankinnat kiinnostaa niin viestiä vaan kommentteihin niin otetaan nekin käsittelyyn asap.

Lue myös: Makuuhuoneen stailaus & Jysk

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *