Keskeneräisiä diy projekteja

Keskeneräisiä diy projekteja – onko niitä? No kyllä on! Ja tänään kirjoittelenkin poikkeuksellisesti yhdestä sellaista. Ai miksikö? Siitä yksinkertaisesta syystä, että aina kaikki ei mene kuten on suunniteltu ja valmista ei synnykään siinä aikataulussa, kun on ensin ajatellut.

Nyt pääsette siis kurkistamaan yhteen keskeneräiseen uudistusprojektiini ja sen tuleviin vaiheisiin. Ehkä pääsen esittelemään teille lopputuloksen vielä ennen kesäloman loppua.

Keskeneräisiä diy projekteja – vanhan naulakon uudistus

Jokunen aika sitten löysin Facebookin Marketplacen annettaan osiosta vanhan naulakon/hattuhyllyn, joka ei ihan vastannut etsimääni mutta oli kyllin hyvä uudistettavaksi kuitenkin.

keskeneräisiä diy projekteja

Ensimmäinen ajatukseni oli maalata nyt valkoiset metalliosat mustiksi, jota varten ostin Maston Hammer metallimaalia. Puuosat ajattelin hioa ja jättää ne sellaiseksi mikäli niistä tulee hiomisen jälkeen kyllin vaaleat. Luonnollinen puunsävy olisi ehdottomasti raikas mutta katsotaan millaiseksi sävy muuttuu hiottaessa.

On kuitenkin olemassa plan B tietenkin. Jos puuosat eivät hiomisen jälkeen näytä tarpeeksi vaalealta, niin voisin maalata myös puuosat mustiksi ja korvata metallitangon puisella pyörölistalla. Hmm, miltäpä tämä kuulostaisi? Ei ihan mahdoton ajatus sekään, eihän?

keskeneräisiä diy projekteja

Tässä vaiheessa naulakko on purettu osiin ja metalliosat ovat valmiina maalaukseen. Kun ne on maalattu hion puuosat hiomakoneella. Ja pohdin sitten kuinka projekti etenee.

Nyt lähden hiomispuuhiin ennenkuin sade alkaa. Aurinko jo katosi johonkin. Jos saan hiontapuuhat ripeästi valmiiksi ehdin ehkä myös maalaamaan vielä tänään.

Kaikki DIY aiheiset postaukseni löydät täältä.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *