Ostoslista Ikeaan

Ostoslista Ikeaan. Tämä viikko on vierähtänyt tiiviisti jalkapallon ja Helsinki Cupin parissa mutta olen siinä sivussa ehtinyt laatia mielessäni ostoslistaa Ikeaan, seuraavia diy projekteja varten.

Ostoslista Ikeaan – mitä sieltä löytyy?

Ostoslistalta löytyy mm. korkkisia lasinalustoja, pöytätabletteja ja pikkumattoja, joista syntyy sitten hmmm jotain aivan muuta.

ostoslista ikeaan
ostoslista ikeaan

Ikean huonekalujen ja sisustustuotteiden tuunaaminen/uudistaminen on ollut maailmalla ilmiö jo pitkään. Ehkä oletkin jo tutustunut aiheeseen. Jos et niin netistä löytyy useita Ikea hacks-ideoita ja sivustoja, joista saa kivoja vinkkejä Ikean tuotteiden ulkonäön tai käyttötarkoituksen muuttamisesta alkuperäisestä joksikin aivan muuksi. Jo pienillä muutoksilla massatuotteista voi saada yksilöllisiä ja uniikkeja sisustusjuttuja ja persoonallisia huonekaluja. Jos aihe kiinnostaa suosittelen lämpimästi tutustumaan mm. Lone Foxin ja Nastazsan Youtube kanaviin.

ostoslista ikeaan
ostoslista ikeaan

Mitä arvelet näistä tuotteista syntyvän?

Note: Ehdinkin jo piipahtamaan Ikeassa tänään illalla vielä ennen sulkemisaikaa, joten uusia ideoita luvassa heti, kun ehdin toteutuspuuhiin.

Postauksen kuvat: www.ikea.fi

Lue myös: Unelma säleikkö ja Marius

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *