Marius <3 Kastanj: DIY korkkijakkarapöytä

Rakkaus korkinruskeaan syvenee. Lämmin ruskea hillitysti ja hallitusti käytettynä tuo ihanan kodikkaan tunnelman. Yhdistettynä esimerkiksi valkoiseen raikkaus säilyy mutta ihan uutta ja mielenkiintoista kontrastia syntyy. Jo melkein roskistuomion saanut pinnaltaan kulunut Ikean Marius jakkara sai aivan uuden elämän, kun tein siihen päällisen Jyskin Kastanj korkkitabletista. Tabletin päälle tehty valkoinen kuviointi sopi tähän loistavasti mutta yhtä hyvin olisin voinut käyttää tabletin kuvioimatonta puolta.

 

DSC_0774%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0771%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Piirsin tussilla tabletin nurjalle puolelle ympyrän jakkaran istuinosaa apunani käyttäen. Leikkasin ympyrän terävillä saksilla ja kiinnitin jakkaran päälle kuumaliimalla. Korkki saattaa materiaalina olla hyvinkin murenevaa ja työvälineenä käytetään usein mattoveistä. Tämän leikkaus onnistui kuitenkin vaivatta ja siististi ihan vaan saksilla.

 

DSC_0784%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0592%20%282%29.jpg

 

Meillä Marius Kastanj toimittaa nyt yöpöydän virkaa makuuhuoneessa mutta yhtä hyvin se voisi jatkaa jakkaraelämäänsä. Ja kuka tietää, vaikka se sellaiseksi taas joku kaunis päivä siirtyisi.

 

Vielä muutama tabletti olisi jäljellä, mitähän niistä keksisi?

 

2 kommenttia “Marius <3 Kastanj: DIY korkkijakkarapöytä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *