Singles day Homeroomilla

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Yksi tämän vuoden suurimmista myyntipäivistä on täällä! Ja Homeroom haluaa tarjota lukijoilleni Singles Day:n kunniaksi eksluusivisen alekoodin, jolla säästät 15% koko tilauksestasi – huonekalut ja matot mukaan lukien.

Ota talteen alennuskoodi SINGLESWEEKEND2020 ja klikkaa itsesi Homeroomiin* shoppailemaan.

Tarjousehdot: Koodi on voimassa vain kerran asiakasta kohden, eikä se koske jo alennettuja tuotteita tai Jotex-, Rowico-, Torkelsons-, Philips-, keittiö- ja kotitalous-, grilli- ja ulkokeittiöitä, uima-allas ja kylpylä, puutarhatyökaluja tai harjoitteluvälineitä. Koodi on voimassa vain 11.-15. marraskuuta.

singles day homeroomilla
singles day homeroomilla
singles day homeroomilla

Tiesitkö muuten, että Sinkkujen päivä on kiinalaislähtöinen marraskuun 11. päivä vietettävä juhlapäivä, jolla juhlistetaan ihmisten sinkkuutta. Singles’ Day on nykyään kokonaismyynnin arvoltaan maailman suurin sesonkipäivä, ohittaen esimerkiksi Black Fridayn, ja sitä vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1993.

Lue myös: sisustusaiheiset postaukset arkistosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *