Ihania Jysk uutuuksia

Ihania Jysk uutuuksia. Kiireisen viikon päätteeksi on vihdoin aikaa istua hetkeksi ja tutustua Jyskin malliston ihaniin syysuutuuksiin, jotka ihastuttavat yksinkertaisuudellaan ja tyynen rauhallisella luonnollisella sävymaailmallaan. Mitäpä sinä pidät näistä?

ihania jysk uutuuksia

Jysk on vuosien saatossa muuttanut tyyliään virkistävän pelkistetettyyn skandinaaviseen suuntaan ja siksi se jaksaa yllättää positiivisesti aina uudelleen ja uudelleen. Tänä syksynä sävymaailma on luonnollisen hillitty, seesteisen kaunis. Valikoimasta löytyy monta herkkua kuten tuo ylhäällä kuvassa näkyvä OREBO rahi ja ENGKARSE koristetyyny.

ihania jysk uutuuksia

VADEHAVET nojatuoli on yksinkertaisen kaunis ja samoin ALBERT pöytälamppu. Nojatuolia ei vielä löydy myymälöistä (toivottavasti se on pian saatavilla) mutta saman sarjan divaanipenkki on ainakin minulle jo entuudestaan tuttu. Ja jos tilaa olisi hankkisin sen hetimmiten.

Ihania Jysk uutuuksia – uudistuksia edullisesti sisustustarvikkeilla

Pieniä uudistuksia saa tehtyä helposti ja kukkaroystävällisesti sisustustarvikkeilla. Luonnonllisuutta sisustukseen saa helposti esimerkiksi rottingista ja puusta valmistetuilla sisustustarvikkeilla, joita Jyskin syksy on pullollaan.

ihania jysk uutuuksia

Jyskin New arrivals AW20 tuotteisiin pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Kuvat: www.jysk.fi

Tutustu myös: Makuuhuoneen stailaus

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *