Hiljaiseloa – lukossa

Hiljaiseloa blogissa, sillä muualla tapahtuu. Ne kuuluisat ruuhkavuodet ovat nyt rantautuneet meille oikein toden teolla. Tukka putkella paikasta a paikkaan b ja välillä myös paikkaan c. Ja, kun muualla tapahtuu blogi on ja pysyy hiljaisena. Aika ei vaan millään riitä kaikkeen, vaikka kuinka niin haluaisin ja toivoisin.

hiljaiseloa

Olen ollut lukossa tämän blogin suhteen jo jonkin aikaa eikä minulla ole ollut teille lukijoille mitään uutta ja inspiroivaa annettavana. Kun inspiraatio on hukassa ei postauksia synny tyhjästä, kovin loogista eikö?

Hiljaiseloa – mihin tie vie?

En ole vielä ihan valmis luovuttamaan blogin suhteen mutta silti tuntuu, että ajatus kirjoittamisesta lipuu vaan kauemmaksi ja kaummaksi ja tätä menoa se on pian saavuttamattomissa. Mihin tie tästä vie on vielä suuri kysymysmerkki. Pohdin ja pähkäilen ja toivon löytäväni ratkaisun ennen vuoden vaihdetta. Sen olen asettanut itselleni takarajaksi tämän asian suhteen. Eletään nyt yhdessä tämän epävarmuuden kanssa, sinä ja minä. Ja toivotaan että inspiraation liekki syttyy taas ja voin jakaa sitä jatkossakin teidän kanssanne.

Pienet asiat, kuten tämä Nordic Chic Kreikan julkaisu pitää toivoa yllä ja muistuttelee niistä blogin kautta saaduista mahtavista tilaisuuksista, jollaisia tulevaisuuskin toivottavasti pitää sisällään. Uskotaan siihen yhdessä, sinä ja minä.

Mikäsi sinä haluat auttaa inspiraation löytämisessä jätä kommentti vaikkapa ihan vaan postaustoiveesta.

Kiitos <3.

Lue myös muita mietteitäni elämän monista kiemuroista.

2 kommenttia “Hiljaiseloa – lukossa

  1. Mulla oli pitkään ihan sama fiilis! Nyt ehkä reilu kuukausi sitten löysin täysin uuden vaihteen silmään ja vaihdoin samalla bannerit yms. Blogiin ei juuri kommentteja tule, mutta näen kuitenkin kuinka moni seuraa. Keskustelut käydäänkin nykyään Instagramissa. Hyvää teki tauko, hyvää tekee taas myöskin kirjoittaa nyt kun on löytänyt uuden rutiinin takas.

    Paljon tsemppiä mitä sitten päätätkin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *