Mitä minulle kuuluu?

Mitä minulle kuuluu? Kysyi eräs yksi alusta asti blogiani seurannut lukija. Ja uskokaa tai älkää tuo kysymys lämmitti sydäntäni erityisen paljon, sillä usein somehiljaisuus saa ihmiset unohtamaan, siirtymään eteenpäin ja etsimään itselleen uutta mielenkiintoista luettavaa.

mitä minulle kuuluu rauharentola

Mitä minulle kuuluu?

Minulle kuuluu oikein hyvää ja asiat on mallillaan. Joskus elämässä on vaan niitä hetkiä, että kaikkea ei millään ehdi vaikka kuinka haluaisi. Mä olen tällä hetkellä sellaisen hetken pyörteissä. Postaustahti on nyt siitä johtuen hitaanlainen mutta monet hyvät ideat ja ajatukset odottaa sitä oikeaa ja rauhallisempaa hetkeä. Ja jos asiat etenee suunnitellusti niin suurimmat kiireet heliittää jo marraskuun loppuun mennessä. Ja sen jälkeen palaillaan pikkuhiljaa myös rivakampaan kirjoitustahtiin.

Kiitos jos jaksatte odottaa, ettekä katoa mihinkään ❤️.

 

Odotellessa voitte lukea  vanhoja postauksiani, joita löytyy arkiston kätköistä enemmän kuin tarpeeksi. Kurkkaa vaikka DIY ideat täältä ja inspiroidu.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *