Onneli ja Anneli

Onneli ja Anneli pienen pienet marsusiskokset muistoissa säilyvät nyt ja aina. Rakkaan lemmikin kuolema tuo surun, joka väistyy vain suremalla, hiljalleen ajan kanssa.

Kulunut viikko on ollut meille varsin tunteikas. Alkuviikosta illan vaihtuessa yöksi  silittelimme hellästi Onneli Onsku marsusen sateenkaarisillalle. Ja jo seuraavana aamuna teimme päätöksen etsiä Annelille uuden kodin, sillä uutta marsua emme itse halunneet enää hankkia ja laumaeläimenä marsu tarvitsee lajitovereiden seuraa voidaakseen hyvin ja elääkseen tasapainoista elämää.

Onneksi uusi koti löytyikin varsin pian nuorehkon Pate marsun kaverina. Pate oli myös äskettäin menettänyt ystävänsä ja haki iäkkäämmän naisen seuraa. Niinpä me hyvästelimme haikein mielin myös Anneli marsusen, tietäen kuitenkin sen olleen paras mahdollinen ratkaisu meille kaikille.

onneli ja anneli

 

Nyt marsuton koti on kovin hiljainen. Ei kuikutusta jääkaappia avattaessa eikä visertävää vihellystä aamuyön pikkutunneilla.

Ikävä on…

 

 

4 kommenttia “Onneli ja Anneli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *