DIY Farkuista koiranleluksi

Diy farkuista koiranleluksi, se oli yhden sateisen päivän agenda. Olipa taas virkistävää palata diy projektien pariin pienen kesätauon jälkeen.

Piipahdimme viikonloppuna Kierrätyskeskuksessa, josta mukaan tarttui muutamia juttuja tulevia projekteja varten. Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto on muuten mahtava paikka etsiä materiaalia diy- ja tuunausprojekteihin. Inspiraatio tähän seuraavaan löytyi Pinteresteistä ja materiaali juurikin tuolta Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta.

Yksisistä takataskullisista farkuista ja yhdestä lähes loppuunkulutetusta t-paidasta saat nopeasti ommeltua yhden mustekalaa muistuttavan lelun koirallesi, jonka jälkeen sinulle jää vielä runsaasti farkkukangasta mahdollisiin muihinkin diy-toteutuksiin.

Diy farkuista koiranleluksi

DIY farkuista koiranleluksi – helposti ja nopeasti

Farkkumustekalaa varten tarvitset:

 2 farkkutaskua

 3 farkkusuikaletta    

vanhan t-paidan tai muun trikoisen vaatekappaleen täytteeksi

ompelukoneen

Taita farkkusuikaleet niin, että revityt reunat tulevat sisäänpäin. Voit silittää reunat ennen ompelua, joka helpottaa ompelua entisestään. Ompele sitten suikaleen reunat suoralla ommella. Tee solmu kunkin suikaleen toiseen päähän.

Ompele farkkutaskut nurjat puolet vastakkain  ja lisää kolme ompelemaasi  farkkusuikaletta  taskun alareunaan.

Jätä hieman aukkoa toiselle puolelle täyttämistä varten. Täytä farkkumustekala vanhan T-paidan paloilla. T-paidan palat tms. trikookangaspalat ovat pehmeitä ja ne sopivatkin pureskeluun paremmin kuin esimerkiksi vanu. Ompele sitten aukko kiinni.

Diy farkuista koiranleluksi

Diy farkuista koiranleluksi

Meidän Muusa koiranen rakastui heti tähän lonkeroiseen uuteen ystäväänsä. Lonkeroita pöyrittämällä, sille voi antaa kunnon vauhdin. Ja vähän rauhallisemmissa leikeissä voi keskittyä solmujen pureskeluun tyylikkäästi tyynyjen välissä maaten.

VINKKI: Tällä viikolla starttaavien Asuntomessujen kohteessa Paja-aukion Rivitalot Kotikompakti on nähtävissä yksi toteuttamani kierrätysdiy lemmikille. Käyhän kurkkaamassa se mikäli messuille eksyt ja kerro mitä siitä ja muista toteutuksistani tykkäsit.

Alkuperäinen englanninkielinen ohje löytyy täältä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat postaukset:

DIY koiranpeti

Designia lemmikeille

Klikkaa itsesi edelliseen postaukseen ja osallistu Unipuu Relax säkkituolin arvontaan!

2 kommenttia “DIY Farkuista koiranleluksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *