DIY koiranpeti

Pelkistetyn yksinkertainen, tarkoitukseensa sopiva, kaunis sisustukseen saumattomasti sointuva koiranpeti. Siitä se ajatus sitten lähti. Minä suunnittelin ja mies toteutti. Ja muutamaa hetkeä myöhemmin meillä oli tälläinen.
 

DSC_1228%20%284%29.jpg

 

DSC_1227%20%282%29.jpg

 

Tätä varten tarvittiin:

Vaneria

Mitta

Lyijykynä

Saha / sirkkeli

Pora

Ruuveja

Hiomapaperi

Huopatassut

Patjan pala

Puuvillakangasta

Ompelukone

 

DSC_1224%20rauharentola%20%283%29.jpg

 

DSC_1231%20%283%29.jpg

 

Kehikko syntyi vanerista ja patja tehtiin palasta vanhaa petauspatjaa, joka päällystettiin irroitettavalla puuvillakankaisella hupulla. Aika tyylikäs, vaikka itse sanonkin. Eli ainakin me olemme lopputulokseen kovin tyytyväisiä.

 

Sateista alkanutta viikkoa.
Kumpparit jalkaan ja pihalle!

 

 

 

 

7 kommenttia “DIY koiranpeti

  1. Tuli tosi tyylikäs! Meillä kyllä koirat eivät arvostaisi vaivaa, sillä paras peti on äidin likainen t-paita 😀

    1. Kylläpäs tuo muistuttaakin meidän sänkyä kovasti ;). Itse en ole tuota kuvaa nähnyt vaikka Pinterestiä paljon inspiraationlähteenä käytänkin. Piirtelin mallista siis sattumalta saman tyyppisen. Tuolta olisikin löytynyt paljon muitakin mielenkiintoisia toteutettavia juttuja, kiitos kun linkkasit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *