Moderni seinävaatekurssi

Moderni seinävaatekurssi toteutui viimein. Viime kevään koronatilanteesta johtuen kurssi jouduttiin perumaan pariin otteeseen vallitsevan tilanteen vuoksi mutta tällä viikolla se saatiin vihdoin järjestettyä. Jes, nyt on ihan voittaja fiilis.

Onni on moderni seinävaatekurssi

Järjestin kurssin yhteistyössä Onnion Storen kanssa. Onnion Store on muuten persoonallinen pieni liike Hyrylässä Tuusulassa. Onnion itse tekevä ja kierrättävä liike, jossa lähes kaikki on kaupan. Oletko sinä käynyt tutustumassa? Siellä järjestetään pienimuotoista kurssitoimintaa, joista tämä on yksi esimerkki.

moderni seinävaatekurssi
moderni seinävaatekurssi
moderni seinävaatekurssi
moderni seinävaatekurssi

Ihan mielettömän upeita seinävaatteita syntyi illan aikana ja tunnelma oli ihanan inspiroiva. Tätä siis ehdottomasti lisää jatkossakin.

Illan päätteksi ajatukset harhailevat taas tulevaisuuden visioissa. Ihanaa olisi järjestää tämän tyyppistä kurssitoimintaa enemmänkin, keskittyä enemmän käsillä tekemiseen. Inspiroitua ja jakaa inspiraatiota. Ehkä sitten joskus, kun aika on siihen oikea…

Lue myös: Onni on diy

Satu / Rauharentola - -

Moderni seinävaatekurssi” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *