Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi & arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Niemen Tehtaat Oy

Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi mahdoton tehtäväkö? Ei ollenkaan. Me päätimme olla rakentamatta puuterassia ainakin toistaiseksi ja sisustaa olemassa olevan laattapohjaisen terassin mahdollisimman viihtyisäksi. Päädyimme siirtämään vähemmällä käytöllä olleen ruokapöydän tuoleineen toisaalle ja  hankkia terassille sohvaryhmän rentoon ja leppoissaan oleiluun.

Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi

Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi – sohva mielessä

Erilaisia pienen tilan sohvaryhmävaihtoehtoja etsiessäni törmäsin Niemen Tehtaiden Sunsera Tahiti parisohvaan, joka täytti oikeastaan kaikki toiveemme sohvan suhteen. Se mahtuu pieneen tilaan. Siitä saa loihdittua istumatilaa viidelle hengelle ja mikäli istujia ei ole niin monta voi käyttöön ottaa pienen pöydän sohvan keskeltä. Rahien avulla yhdestä sohvasta tuleekin sohvaryhmä. Raheja voi käyttää istumisen lisäksi laskutasoina ja tarvittaessa ne saa helposti säilöön sohvan alle. Kätevää eikö totta!

Sunsera on suomalaisten luoma kesäkalustemallisto, joka ammentaa muotonsa ja värinsä suomalaisesta arkkitehtuurista ja maisemasta. Kalusteiden teknistä suunnittelua ovat ohjanneet pohjoisen ilmastomme vaatimukset ja halu varmistaa paras mahdollinen käyttömukavuus. Tuloksena ovat luontevasti Suomen kesään sopivat tyylikkäät sekä kestävät terassi- ja pihakalusteet.

Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi

Koska meillä ei ole varastointitilaa juuri ollenkaan tärkeänä valintakriteerinä oli myös valita materiaali, joka kestää talvenkin ulkona. Helppohoitoiset ja säänkestävät polyrottinkikalusteet ovatkin vastaus tähän varastointiongelmaan. Polyrottinki kun kestää hyvin sadetta ja myös talvipakkasia.

Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi

Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi

Arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS OSALLISTUJILLE.

Niemen Tehtaiden verkkokaupasta löytyy huonekaluja niin kotiin, toimistoon kuin puutarhaankin. Kurkkaa kauppaan ja linkitä kommenttiisi lempparituotteesi ja olet mukana Unipuu Relax säkkituolin arvonnassa (arvo 140 eur). Valittavanasi on sininen, punainen, vihreä, oranssi, valkoinen tai musta säkkituoli. Heti saatavana sitä löytyy valkoisena, oranssina ja punaisena. Muut värit ovat tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on hiukan pidempi.

Mene siis kauppaan valitse lemppari tuotteesi linkitä se kivaan kesäiseen kommenttiisi ja olet mukana säkkituolin arvonnassa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 20.7.2019 klo. 23.59.

Leikitellään ajatuksella. Millainen olisi sinun unelmien oleskeluryhmä? Rauhallisen seesteinen vai räiskyävän räväkkä? Yksyhteen kodin muun sisustuksen kanssa vai jotain ihan muuta? Loihtisitko itsellesi mystisen keitaan kuin portiksi salaiseen puutarhaan? Vai pitäytyisitkö tutuissa ja turvallisissa valinnoissa?

 

Sukella myös aikaisempiin terassiaiheisiin postauksiin.

 

Pienen terassin sisustaminen viihtyisäksi & arvonta” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *