Philips Hue valaistuksen voimaa

Kaupallinen yhteistyö: Signify Finland Oy (ent. Philips)

 

Valaistuksen voimaa, Philips Hue. Miltä tuntuisi herätä asteittain lisääntyvään valotehoon tai käydä nukkumaan huolehtimatta valojen sammuttamisesta yksi huone kerrallaan? Voisit ohjata valaistusta puhelimellasi, juuri sieltä missä olet.

Valaistuksen voimaa,  testissä Philips Hue

Me saimme testattavaksemme Philips Hue – valaistusjärjestelmän (kolme E27-kantaista Hue-lamppua sekä Hue-järjestelmän käyttöön tarvittavan valoverkkoreitittimen ja kytkimen), jonka käyttöönotto onnistui ihan hetkessä myös matti meikäläiseltä. Philips Hue – valaistuksella voit ohjata valoja langattomasti yksitellen tai ryhmissä puhelimeen asennettavalla sovelluksella.

Sovelluksella pystyt himmentämään, muuttamaan sävyjä tai vaihtamaan lampun koko väriä. Leikittele valoilla ja valitse Hue-sovelluksen 16 miljoonasta värisävystä mielialaasi sopivin vaihtoehto. Normaaliin lamppuun verrattuna näiden lamppujen hinta on hieman korkeampi, mutta elinikäennuste on n. 25 000 tuntia. Matikkanerot voivat siitä laskea kuinka monta vuotta niitä voi pitää päällä 24/7 ennenkuin ne tulevat tiensä päähän.

valaistuksen voimaa

Valoleikkiin ryhtymiseen tarvitset aloituspaketin , joka pitää sisällään Hue-sillan, lamppuja ja himmentimen.

Voit valita jokaiselle hetkelle oikeanlaisen tunnelma erilaisilla kauniin luonnollisilla valkoisen sävyillä. Valitse sovelluksessa mikä tahansa valkoisen valon sävy viileän virkistävästä rentouttavan lämpimään. Himmennä tai kirkasta ja tee valaistuksesta juuri sopiva.

valaistuksen voimaa

valaistuksen voimaa

Kuten tutkimukset osoittavat valo vaikuttaa mielialaan, käyttäytymiseen, vireystasoon ja arkirutiineihin. Sovelluksessa voit valita hetkeen täydellisesti sopivan valaistuksen. Philips Huen avulla löydät oikean valaistuksen, joka joka auttaa sinua mm. piristymään, keskittymään, lukemaan ja rentoutumaan.

Hue -valoilla voit saada aikaan myös todellisen valosirkuksen. Hue valot voidaan nimittäin synkronoida television kuvan mukaan tai voit laittaa valot sykkimään musiikin tahtiin. Erilaisia mahdollisuuksia ja sovelluksia on todella paljon. Mikäli erityisesti tämä kiinnostaa kannattaa ehdottomasti tutustua tämän järjestelmän kaikkiin miljooniin mahdollisuuksiin.

Meillä ihastuttiin erityisesti valkoisen valon erisävyihin ja niiden muunneltavuuteen. Viileän virkistävä valkoinen on ehdoton suosikkimme mutta myös värikartalta löytyy monta kaunista viileää sävyä, jotka toimivat kauniisti tuon riisipaperipallon kanssa. Mutta se täydellinen valkoinen taitaa nyt olla löytynyt.

 

Toimisiko Philips Hue myös sinun kodissasi?

Vinkki:

Valaisimet kategoriasta löydät monta muutakin mielenkiintoista juttua valaistuksesta ja valaisimista. Poimi sieltä parhaat vinkit itsellesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *