Ulkokalusteet tietenkin

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Ulkokalusteet tulivat ja sotkivat ajatukseni täysin, sillä mun oli tarkoitus esitellä tässä postauksessa uusin diy:ni mutta kun katselin ikkunasta lähes tyhjyyttään ammottavaa takapihaa ajatukseni käänytyivät pakostakin ulkokalusteisiin. Viime kesänä meille muuttaneen Tahiti parisohvan lisäksi piha kaipaisi ehdottomasti jotain uutta ja piristävää. Sellaista kesän raikasta tiedättehän?

Ulkokalusteet hankitaan nyt


Ajatus huonekaluliikkeiden kiertelemisestä tänä varsin erikoisena keväänä ei tuntunut oikelta vaihtoehdolta, joten pieni katselukierros verkkokauppojen valtavassa maailmassa sai alkaa, sillä kukapa ei haaveilisi valoisista kesäilloista terassilla tai parvekkeella mukavilla kalusteilla istuen, kiireettömyydestä nauttien.

Ulkokalusteet

Suuntasin Homeroomille*, sillä siellä valikoima on varsin laaja ja tällä hetkellä (19.4.2020) saakka on käynnissä ulkokalustekampanja, jossa ulkokalusteita myydään jopa -15% alella. Sen lisäksi koodilla GARDEN5 saa vielä extra 5% alen jo alennetuista tuotteista. Ja sen lisäksi, vaikka elämme erikoisia aikoja, Homeroom toimii kuten tavallista. Ja mikä parasta Homeroom tarjoaa kaikille tuotteille kotiinkuljetuksen, alkaen 9,90 euroa.

Tänä kesä mua houkuttaisi hirveästi oikea aito rottinki* vaikka esimerkiksi polyrottinki olisikin paljon käytännöllisempi jo esimerkiksi säilytyksen suhteen.

Ulkokalusteet
Yksinkertaisen raikas rottinkinen TOBAGO* sohva ihastuttaa keveydellään.

Klikkailin ostoskoriin odottamaan joitakin sopivia vaihtoja ja täytynee palata niihin myöhemmin ja valita ne meille sopivimmat vaihtoehdot. Sitä ennen vielä kierros muutamassa muussakin verkkokaupassa, sillä vertaillahan aina pitää kuitenkin.

Mukavaa pääsiäissunnuntaita ja palataan siihen diy projektiin ensi viikolla.

Kurkkaa myös muut käynnissä olevat Homeroom kampanjat*.

Kuvat: Homeroom.fi

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *