Sarjavinkit tähän erikoiseen kevääseen

Sarjavinkit tähän erikoiseen kevääseen – jäinkö minä muka sarjakoukkuun? Vastaus on kyllä. Ensin sairaana reilu pari viikkoa ja sitten yllättäen lomalla tässä varsin erikoisessa tilanteessa, jossa päivät kuluvat aika lailla sisätiloissa, oman kodin seinien sisällä.

Mikäli sinä kaipaat uutta katseltavaa ja vinkkejä suoratoistopalveluiden koukuttavista sarjoista näihin varsin erikoisen kevään päiviin ja iltoihin niin lue ihmeessä eteenpäin ja valitse katsottavaksi vaikkapa joku seuraavista minut vakuuttaneesta sarjasta.

Sarjavinkit tähän erikoiseen kevääseen

Sarjavinkit tähän erikoiseen kevääseen – Rauharentola suosittelee

Englantilaiset sarjat

Broadchurch (Netflix) Broadchurchin pikkukaupunki valmistautuu vastaanottamaan jokavuotisen lomaturistitulvan mutta paikallinen 11-vuotias Danny on kadonnut. Mielenkiintoisia käänteitä kolmen kauden verran. Tätä sarjaa on vaikea jättää kesken.

Safe (Netflix) Netflixin ja Canal+:n yhteistyössä tuottama Safe-rikosdraama kertoo Michael C.Hallin esittämästä kirurgista, joka vaimonsa vuoden takaisesta kuolemasta toipuessaan saa kuulla teini-ikäisen tyttärensä kadonneen.Turvallisella aidatulla asuinalueella alkaa asian selvitys, joka johtaa monenlaisiin ongelmiin. Samalla paljastuu miehen oma osallisuus vaimonsa kuolemaan, mistä hän potee edelleenkin syyllisyyttä.

Stranger ( Netflix) jännittävä brittisarja The Stranger rakentuu yllättävistä yhteyksistä Harlan Cobenin romaaniin perustuvassa sarjassa muukalainen kylvää perheenisän mieleen epäilyksen siemenen.

Syrjäinen maa (Netflix ja Yle Areena) Walesin sijoittuva kauniinsynkkä walesilais-brittiläinen jännityssarja. Sarjan osat ovat itsenäisiä, puolitoistatuntisia tv-elokuvia, jotka seuraavat suurkaupungista pieneen walesilaiseen Aberystwythiin muuttaneen komisario Tom Mathiaksen tutkimuksia.

Kotimaiset sarjat

Sorjonen (Yle Areena & Netflix) – Supermenestynyt rikosdraama jurosta rikostutkijasta, jota on luonnehdittu Suomen ensimmäiseksi nordic noir-sarjaksi. Sarjan tuotantokausia löytyy niin Netflixistä kuin Yle Areenasta.

Karppi (Yle Areena & Netflix) Kotimaista rikosdraamaa mielenkiintoisessa ja tiivistunnelmaisessa paketissa. Ensimmäisellä kaudella nuorehko naispuolinen rikostutkija tutkii erikoista murhatutkintaa, johon on nivoutunut helsinkiläinen ympäristöpolitiikkaan paneutunut rakennusyhtiö kuin kulttimainen kyläyhteisö. Sarjan 2. tuotantokausi julkaistiin juuri Yle Areenassa, ja olihan sekin katsottava lähes nonstopina alusta loppuun.

Katsottavaa länsinaapurista

Quicksand – Suurin kaikista (Netflix) – Menestysdekkariin perustuva rikossarja on hyytävä kuvaus umpikujaan ajautuneista varakkaista lukiolaisista. Tavallinen teinityttö joutuu oikeuden eteen murhasta syytettynä, kun tukholmalaisessa koulussa tapahtuu karmea ampumistragedia. Tämä sekoittaa hyvämaineisen esikaupunkialueen vetäen mukaan monia paikallisia nuoria. Laadukasta pohjoismaalaista tv-draamaa länsinaapurista.

Kalifaatti (Netflix) Trillerisarjassa ISISin uhkaava isku Ruotsissa kietoo yhteen useita naisia, muun muassa pulassa olevan äidin, eloisan opiskelijan ja kunnianhimoisen poliisin.

Ängelby (Netflix) Kahden lapsen eronnut äiti muuttaa pieneen ruotsalaiseen kylään, jossa karmiva tapaus asettaa hänet yliluonnollisen murhajutun keskiöön.

Sarjavinkit tähän erikoiseen kevääseen

Sarjayllättäjäksi valikoitui amerikkalainen fantasiasarja Locke & Key (Netflix). Yleensä en katsele tämän genren sarjoja mutta tämä tämä sarja yllätti postiivisesti. Isänsä murjan jälkeen 3 sisarusta muuttaa äitinsä kanssa vanhaan kartanoon. He löytävät sieltä vanhoja taika-avaimia, joilla pääsee käsiksi voimiin ja salaisuuksiin. Jos kaipaat elämääsi hetkellisesti fantasiaa, kurkkaa ihmeessä mitä tapahtuu, kun lukkoja avataan.

Mitähän seuraavaksi?

Jaa sinä vinkkisi kommenttikentässä.

Jos sarjojen katselu ei ole sinun juttusi niin ainahan voi, vaikka askarrella.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *