Maksimoi tila pienessä siivouskaapissa

Maksimoi tila pienessä siivouskaapissa, ota säilytystilaksi myös ovi asettamalla siihen seinäristikko.

Maksimoi tila pienessä siivouskaapissa

Kun tilaa on vähän täytyy olla ratkaisuissaan luova, jotta kaikki mahdollinen käytössä oleva tila tulee hyödynnettyä.

Olen itse joutunut tekemään ”muutamia” juttuja maksimoidakseni meidän kotimme käyttämättömät pisteet ja ajattelin jakaa mm. tämän idean teidän kanssanne. Ehkä myös juuri sinä tuskailet samojen asioiden parissa, joten tästä saattaa olla hyvinkin apua.

Maksimoi tila pienessä siivouskaapissa

Kaappien ovet jos mitkä ovat varsinaista hukkatilaa, joten miksei hyödyntää niitä mm. siivouskaapissa. Kiinnitä oven sisäpuolelle seinäristikko mielellään hiukan irti oven pinnasta. Parhaiten se onnistuu ripustamalla ristikko koukkujen varaan mutta voi myös hyvin käyttää pitkiä ruuveja.

Ripusta ristikkoon roikkuvia siivousvälineitä, kuten harjoja, pölyhuiskia, lastoja ja liinoja. Voit halutessasi käyttää apunasi myös S-koukkuja ja klipsejä.

Meillä siivouskaappiristikon virkaa toimittaa Laa Laa Living:n kuusiristikko, joka sopii mittojensa puolesta kapean kaapin oveen. Olen ajatellut hankkia siihen lisävarusteeksi pienen hyllyn, johon sujahtaisi kätevästi vaikkapa pala sappisaippuaa.

Maksmoi tila pienessä siivouskaapissa

Millaisia piententilojen säilytys- tai varastointivinkkejä sinulta löytyy? Kerro ihmessä oma vinkkisi kommenttikentässä.

Lue myös: Lastenhuoneen detox

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Maksimoi tila pienessä siivouskaapissa

  1. Loistava vinkki! Meillä ei ole siivouskaappia mutta äidilläni on ja sinne tuon idean aion monistaa heti kun mahdollista, kiitos! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *