Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä. Miten helposti jo pelkillä koristetyynyillä saakaan muutettua kodin kokonaisilmettä. Sain nämä Jyskin TULPAN koristetyynynpäälliset syntymäpäivälahjaksi aiemmin tällä viikolla ja ne toivatkin juuri sopivasti uudenlaista twistiä jo pitkään samanlaisena pysyneeseen elohuoneeseen. Unohdetaan likaiset ikkunat hetkeksi ja keskitytään kauniisiis yksityiskohtiin.

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä – TULPAN

Tuftatussa TULPAN koristetyynyssä on kauniin murrettuja sävyjä kuten terrakottaa, keltaista, luonnonvalkoista, beigeä ja utuista harmaata ja vaaleansinistä. Kooltaan tyynyt ovat 45×45. Tyynyn takaosa on 100% puuvillaa ja etuosakin on lähes kokonaan puuvillainen.

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä

Tyynyt toistavat kauniisti meidän pienen taitelijan maalauksen sävyjä ja luovat yhdessä raikkaan mutta myös seesteisen tunnelman.

Väriä olohuoneeseen koristetyynyillä

Aurinkoista sunnuntai iltapäivää. Me pysytellään tänään kotosalla turvassa kaikenlaisilta pöpöiltä. Ja onpa mielessä myös yhden diy projektin aloittaminen, kunhan vaan pääsen irtautumaan tästä koneelta.

Lue myös muita olohuoneen sisustusvinkkejä.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *