Designia lemmikeille WUFF’S kuppiteline

Kaupallinen yhteistyö: Think Today

Asuuko kodisassi trenditietoinen karvainen kaveri?

Ripaus designia lemmikeille WUFF’S kuppitelineellä. Suomalaiset Think Today:n kuppitelineet ovat metallirunkoisia kuppitelineitä, joiden taso on valmistettu uusiokäytetystä alumiinikomposiitista. Tuotteen tarkoituksena on tarjota koirille ja kissoille mukava ruokailuhetki ja meille karvaisten kavereiden omistajille tyylikkään yksinkertainen ja käytännöllinen katseenkestävä käyttöesine.

Designia lemmikeille

Designia lemmikeille – WUFF’S kuppiteline

WUFF’S kuppitelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa aina ministä largeen. Mini kokoinen kuppiteline on tarkoitettu pienille koirille ja kissoille. Medium taas keskikokoisille ja isoille koirille. Näiden kahden mukaan tulee kaksi standardimitoitettua 0,47 l tai 0,9l teräskuppia. Large kuppiteline on puolestaan tarkoitettu isoille koirille ja edellisestä poiketen siinä on vain yksi standardimitoitettu 2,7l teräskuppi.

Designia lemmikeille

Muusa koiranen sai yhteistyön tiimoilta itselleen medium kokoisen kuppitelineen ja FOOD ruoka-alustan. Pienen haistelun ja ihmettelyn jälkeen neiti päätti jäädä vartioimaan tätä uutta aarrettaan, just in case.

Think Today on ylöjärveläinen ekodesign yritys, jonka tuotteissa hyödynnetään eri alojen käyttökelpoinen ylijäämämateriaali uudelleen tuotteistamalla ne uusiin kekseliäisiin  käyttötarkoituksiin. Lemmikeille suunnattujen tuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy tuotteita niin sisustukseen kuin kaunistautumiseenkin.

Lue myös:

 

2 kommenttia “Designia lemmikeille WUFF’S kuppiteline

    1. On ollut superhyvä ?. On tukeva ja helposti puhdistettava. Ei ole meillä kaatunut kertaakaan. Mä pidän erityisesti, että on muotoilultaan kevyen ilmava ja helposti siirreltävä mutta silti tukeva. Koirakin tykkää, kun voi syödä omalla tasollaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *