Postikortti ilahduttaa

Postikortti ilahduttaa – tyhjänäkin. Voitin jokin aika sitten @bearkoti insta-arvonnassa lohdutuspalkintona kasan ihania Olipan taas postikortteja, jotka olivatkin lomamme aikana tupasahtaneet postilaatikkoon.

postikortti ilahduttaa

Olipahan taas postikortti ilahduttaa

Näiden ihastuttavien postikorttien takaa löytyy tamperelainen Giannetta alias Gigi Porta. Kuvataiteilija, maskeeraaja ja kahden lapsen äiti, joka pyörittää Olipahan taas -nimistä kuvituspalvelua.  Korttien lisäksi Gigin käsissä syntyy myös  julisteita, muistikirjoja, korviksia, kalentereita ja kaikkea sitä mitä asiakas osaakaan pyytää. Jostain luin, että Gigi on tehnyt myös blogibannereita. Hmmm, josta mieleeni juolahtikin, että Rauharentola tarvitsikin oikeastaan uuden persoonallisen bannerin.

postikortti ilahduttaa

Onko sinulla mielessäsi toivepostaus?

Ja lopuksi sitten asiaa ihan aiheen vierestä tai oikeastaan sivuraiteelta. Vanhat lukijat ehkä muistavatkin, että olen tässä vuosien varrella kysellyt aika ajoin teidän lukijoiden toiveita, siitä millaisia postauksia haluaisitte blogistani lukea. Nyt on tullut taas teidän toiveidenne aika. Kirjoita siis kommenttikenttään aihe tai idea, josta haluaisit minun kirjoittavani. Aihe voi olla iso tai pieni, tyhmiä ideoita ei olekaan, joten kommentoi rohkeasti. Toteuttelen toiveitanne sitten tässä kevään kuluessa.

 

Lue myös:

Paperipilleistä saat helposti hauskan telineen postikorteille ohje löytyy täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *