Kodin Terra 2.0

Kodin Terra 2.0 uuden ajan rautakauppa

Kodin Terroissa tehtiin täysremontti mutta miten ihmeessä Apulanta liittyy Kodin Terraan? Siitä kävin ottamassa selvää tänä aamuna Kodin Terran Tuusulan myymälässä Riannon järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

Turhapuron ajoista tähän päivään on kuljettu pitkä matka. S-ryhmä lähtee tämän päivän puutarha- ja sisustuskisaan uusin asein. Uudistetuissa Kodin Terroissa kautta maan rohkaistaan meitä suomalaisia sisustajia ja rakentajia aloittamaan remontti kohti unelmien kotia pienin suurin muutoksin. Tarvikkeiden lisäksi uudistuneet Kodin Terrat tarjoavat asiakkailleen ideoita, inspiraatiota ja ratkaisuja.

Kodin Terra 2.0

Muutos näkyy meille asiakkaille mm. myymälöiden ilmeen muutoksella. Korkeita hyllyjä ei enää ole vaan kaikki on käden ja silmän ulottuvilla. Tuotteet ovat esillä tuoteryhmittäin niin että toisiinsa lähimmin liittyvät tuotteet ovat vierekkäin. Jos esimerkiksi etsitään kotiin harmaata sävymaailmaa tapettien muodossa, kaikki myymälän valikoimaan kuuluvat tämän sävymaailman tapetit ovat vierekkäin ja ne on siten helposti verrattavissa valintoja tehtäessä. Ja samoin esimerkiksi kiukaiden vierestä löytyy niin laudemallit kuin suihkuseinät ja hanat. Huolellisilla tuotevalinnoilla ja inspiroivilla esillepanoilla helpotetaan tuotteiden valintaa. Kodin Terrojen sydän on jatkossa keskeisellä paikalla oleva palvelumyyntialue, jossa asiakkaan ja myyjän on helppo kohdata.

No mutta se Apulanta

Siitä miten Apulanta yhtye liittyy Kodin Terraan kävi tilaisuudessa kertomassa Sipe Santapukki.  Tätä sisustamisen ja remontoimisen uutta aikaa ilmentävät myös esimerkiksi juuri Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen. Nämä musiikkialan lujat ammattilaiset ovat myös innokkaita rakennuttajia ja remontoijia. Ja Apulanta Oy toimii myös musiikin lisäksi vanhojen talojen pelastajana ja ”uudelleen synnyttäjänä” ja tässä toiminnassa mukana on kiinteästi myös Kodin Terra. Eikä siinä vielä ihan kaikki.

Kodin Terra 2.0

S-ryhmä tekee yhteistyötä myös tämän kaksikon kanssa kesän 2018 Porin Asuntomessuilla. Asuntomessuille valmistuvan Kodin Terra talon kahden huoneen sisustamisesta vastaa tämä edellä mainittu kaksikko. Vielä ei sisustuskuviot ja huonejako ole täysin selvillä mutta lopputulokseen pääset tutustumaan paikan päällä Porissa ja tietenkin eri some-kanavissa.

Avajaisviikonloppu: ohjelmaa ja tarjouksia

Uudistuneissa Kodin Terroissa ympäri Suomen vietetään avajaisia 19.-22.4.2018. Luvassa on mahtavien tarjouksien lisäksi paljon oheisohjelmaa. Lähimmän Kodin Terran ja kyseisen myymälän avajaisohjemiston löydät kätevästi täältä.

Mukavaa aurinkoista keskiviikko päivää. Käykäähän kurkkaamassa uudistunut Terra, jos sellainen läheltä sinua löytyy. Itse olin ainakin muutokseen todella tyytyväinen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *