Luhta Tuuli laatikko

Luhta Tuuli laatikko tai oikeastaan laatikot olivat edullinen ja kaunis työpisteen piensäilytsongelmaani. Olen jo hyvän tovin etsinyt työpisteeseen jo olemassa olevien kannettomien säilytyslaatikoiden kaveriksi muutamaa kannellista laatikkoa. Ja nämähän olivat siihen tarkoitukseen lähes täydelliset.

luhta tuuli laatikko

Kauniin yksinkertainen Luhta Tuuli laatikko

Nämä Luhdan Tuuli laatikot sopivat moneen säilytykseen ja meillä ne kätkee sisälleen kolikoita, kärrypoletteja ja avaimia. Materiaalina laatikoissa on keisari- pawlonian puu ja kansi on valmistettu mdf:stä. Kannen värivaihtoehtoja on kolme: harmaa, valkoinen ja musta, joista meille valikoitui musta ja valkoinen. Nahkainen vedin on trendikäs ja kaunis pieni yksityiskohta muutoin pelkistetyssä laatikossa.  Näitä laatikoita on saatavilla kolme eri kokovaihtoehtoa. Erikokoiset laatikot voi asetella kivasti päällekkäin. Iso laatikko on kooltaan 20×20 ja pienempi 16×16.

luhta tuuli laatikko

Herkkuja piensäilytykseen

Luhdan mallistosta löytyy myös muita ihania herkkuja kodin piensäilytykseen, kuten nämä keraamiset Kuje ja Loru purkit. Raikkaan ilmava on myös kolmen korin Hetki korisetti.

Kollaasin kuvat: www.luhta.fi

Ja hip hei, niitä kaipaamiani postaustoiveita saa nyt heitellä oikein urakalla. Sillä rintamalla on nimittäin ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Vai ettekö oikeasti toivo mitään? Naah, en usko. Mukavaa viikkoa anyways, palaillaan taas.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *