Edullisia piensisustustuotteita

Mä tykkään vaihdella sisustuksen ilmettä pienillä kohtuuhintaisilla piensisustustuotteilla, joita kierrätyskeskusten ja kirppareiden lisäksi bongailen myös halpamarketeista. Pitkään olenkin ihastellut Facebookin eri sisustusryhmissä Halpa-Hallista löytyneitä yksinkertaisia ja edullisia sisustustustuotteita. Ja harmitellut sitä, että täältä etelästä ei Halpa-Halleja löydy.

Nyt Halpa-Halli on kuitenkin avannut verkkokaupan ja kävinkin siellä heti ostoksilla. Nopea toimitus ja koko heinäkuun ajan vielä ilmainen sellainen rekisteröityneille asiakkaille.

Mä klikkailin ostoskoriin mm. uuden laudeliinan, kauniin yksinkertaisen pöytävalaisimen kohta uudistuvaan makkariin ja sitten näitä ihanuuksia. Vaaleita ilmeisestikin jostain puumassasta valmistettuja laatikkoja, joissa on ohut vanerinen pohja. Todella kevyet ja pehmeälinjaiset laatikot sopii moneen ja ovat kauniita katsella.

 

DSC_0157%20%283%29.jpg

 

DSC_0178%20%282%29.jpg

 

DSC_0153%20%282%29.jpg

 

DSC_0137%20%282%29.jpg

 

DSC_0159%20%283%29.jpg

 

Vaalea puunsävy tuo muutoin valko-harmaaseen sisustukseen lämpöä ja kodikkuutta tekemättä tunkkaista vaikutelmaa. Näillä pienillä puisilla yksityiskohdilla sisustus muutuu ja raikastuu juuri sopivasti.

 

Ostatko sinä koskaan sisustustuotteita halpamarketeista?

 

 

3 kommenttia “Edullisia piensisustustuotteita

  1. Kiva postaus ! Ja kyllä ostan 🙂 Juuri näitä samoja laatikoita olen kolme kertaa pitänyt käsissäni, lähi halpa-hallissamme. Eivät vielä ole kassan kautta menneet, mutta jos uuteen kotiin sitten.

    1. Nämä on kyllä ihania ❤. Kannattaa ehdottomasti kuljettaa kassan kautta kotiin ?. Onnea jo etukäteen uuteen kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *