DIY tikkaripiilo

Lapset rakastavat tikkareita ja me vanhemmat tiedämme kuinka inhottavia ovatkaan ne puoliksi syödyt tikkarit, jotka ovat liimaantuneita pöydän pintaan, tasoille, mattoon ja päivän postin päälle. Kesälomareissulla kesken jäänyt tikkari kieräytetään nopeasti käsilaukusta löytyneeseen nenäliinaan ja pikkuhetken päästä perheen piltti haluaakin sen takaisin suuhunsa. Kuulostaako tutulta?

 

DSC_0094%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0080%20rauharentola.jpg

 

Meillä myös stereot ovat innostuneet katsomaan Youtubesta lapsille suunnattuja askarteluvideoita ja sieltäpä tämä ideakin löytyi. Päätimme testata sitä heti. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan huippu keksintö. Yllätysmunan muovisesta kotelosta syntyy nimittäin nopeasti ja varsin vaivattomasti tikkaripiilo, jonne tikkarin voi turvallisesti piilottaa silloin kun se ei ole suussa.

 

DSC_0054%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0066%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Poraa tai tee pistimellä reikä muovisen kotelon matalampaan puoliskoon ja työnnä kääreistä avattu tikkari reiästä läpi. Tikkaripiilon voi halutessaan koristella, mutta nämä hempeänsävyiset kotelot eivät mielestäni erityiskoristelua kaivanneet.

 

DSC_0086rauharentola.jpg

 

DSC_0061%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0098%20%282%29%20rauharentola.jpg
Tikkaripiilo napsahtaa helposti kiinni ja auki.

 

Kaapinkätköistä löytyi muuten näitä muovisia yllätyskoteloita useampikin. Mitä kaikkea sinä olet niistä askarrellut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *